شناسهٔ خبر: 75039905 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

بقایی: تصاویر کودکان بی‌گناه ایرانی چهره‌ حقیقی نتانیاهو جنایت‌کار را نزد جهانیان رسوا کردند

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به قرار گرفتن تصاویر کودکان شهید ایرانی در محل استقرار هیئت ایران در مجمع عمومی سازمان ملل در هنگام سخنرانی نتانیاهو، گفت: تصاویر کودکان بی‌گناه ایرانی شاهدانی بودند که چهره‌ حقیقی جنایت‌کاری را که با بی‌شرمی تمام به جنایت‌هایش افتخار می‌کند نزد جهانیان رسوا کردند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس درباره خالی شدن سالن مجمع عمومی سازمان ملل هنگام سخنرانی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

وی نوشت:

امروز در صحن مجمع عمومی سازمان ملل، در حالی که نتانیاهو، این جنایت‌کار جنگی تحت تعقیب دیوان بین‌المللی کیفری، در برابر صندلی‌های تقریبا خالی، لفاظی‌های فاشیستی خود را تکرار می‌کرد، این تصاویر کودکان بی‌گناه ایرانی بود که نمایندگی «ملت ایران» را بر عهده داشتند؛ اینان شاهدانی بودند که چهره‌ حقیقی جنایت‌کاری را که با بی‌شرمی تمام به جنایت‌هایش افتخار می‌کند نزد جهانیان رسوا کردند.

به راستی، چگونه ممکن است یک جنایت‌کار جنگی تحت تعقیب در معتبرترین تریبون جهانی بایستد، در چشمان جامعه جهانی خیره شود و کارزار دروغ‌پراکنی و فریب‌کاری خود را برای توجیه نسل‌کشی، تجاوز و جنگ‌افروزی پیش ببرد؟

انتهای پیام/