ورزشی جماران، فرشته مقدم: عثمان دمبله در هفته ای که گذشت برنده توپ طلا شد. مهاجم پاریسن ژرمن که فاتح سه گانه شده بود توانست بالاتر از لامینه یامال قرار بگیرد و بهترین بازیکن سال شود. رقابت این دو نفر برای کسب این جایزه سوژه اصلی کاربران در شبکه های اجتماعی بود. البته دوستداران فوتبال اتفاق هایی که در جریان بازی های لیگ های اروپایی افتاد را فراموش نکردند و به آن ها نیز پرداختند.

ریچارلیسون به خودش توپ طلا هدیه داد

وینیسیوس جونیور تنها هشت برابر تلاش کرد (اشاره به توییت مهاجم رئال مادرید پس از دوم شدن در توپ طلا 2024 که گفته بود برای دوره بعد 10 برابر تلاش خواهد کرد)

گارناچو تصور می کند در برنامه های انسو مارسکا (سرمربی چلسی) جای دارد

وقت های اضافه بر اساس نیاز لیورپول تعیین می شود

برای بردن توپ طلا حتما باید مصدوم باشید

اتلتیکومادریدبیش از همه به پوکمن علاقه دارد

فریمپونگ باور نمی کند اکیتیکه خودش را اخراج کرد (اشاره به کارت زرد دوم مهاجم لیورپول به خاطر پیراهن در آوردن در شادی پس از گل)

روش جدید پپ گواردیولا (سرمربی منچسترسیتی) برای قانع کردن داور چهارم تا وقت اضافه کمی اعلام کند

رئال مادریدی ها دوم شدن لامینه یامال (بازیکن بارسلونا) را جشن گرفتند

جایزه طلایی که یامال در مراسم توپ طلا برد

چلسی کمتر از یک هفته برابر بایرن مونیخ و منچستریونایتد ضربه فنی شد

از تاکتیک جدید آرتتا (سرمربی آرسنال) رونمایی شد

کول پالمر و لنی یورو در دیدار چلسی و منچستریونایتد

لامینه یامال آرسنالی شد (کنایه به دوم شدن همیشگی آرسنال)

رافینیا چشم دیدن یامال را ندارد

در اسپانیا همه چیز بر عکس است (در دو ورزشگاه نخست تصویر بازی برگزار شد اما در نوکمپ اجازه بازی نمی دهند)

تنها کافی است بازیکن رئال مادرید باشید تا رتبه تان بالاتر از بقیه بازیکنان پرافتخار باشد

دستاورد آرسنال در لیگ قهرمانان اروپا از آیفون یک تا آیفون 17

در تصویر اول دو توپ طلا دیده می شود، در تصویر دوم هیچ چیز

دمبله بزرگ تر از کریستیانو رونالدو است (اشاره به تمام عناوین برتری که دمبله کسب کرده است اما رونالدو نه)

ریان خرافنبرخ در لیورپول به رود گولیت تبدیل شد