مظفر یوسفیپور در گفتوگو با ایسنا با اشاره به وضعیت تولید گوشت مرغ در زنجان، اظهار کرد: استان زنجان جزو استانهای تولیدکننده گوشت سفید به شمار میرود و حدود ۵۰ درصد مرغ تولیدی استان به سایر استانها ارسال میشود.
وی ادامه داد: مهمترین مسئله در این حوزه پایینتر بودن قیمت مرغ در زنجان نسبت به استانهای همجوار است؛ به طوری که در دو تا سه سال اخیر همواره قیمت مرغ در زنجان بهطور میانگین ۲۰ هزار تومان کمتر از سایر استانها بوده است. همین اختلاف قیمت باعث میشود بخشی از مرغ عرضه شده در بازار استان، به صورت غیرقانونی به دیگر استانها انتقال یابد. با این حال تولید و تأمین مرغ در زنجان به هیچ عنوان دچار مشکل نیست.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی استان زنجان خاطرنشان کرد: نظارت بر فرآیند توزیع مرغ بر عهده دستگاههای مختلف است، بهگونهای که بر کشتارگاهها سازمان جهاد کشاورزی و بر واحدهای عرضه، سازمان صمت و سازمان حمایت نظارت دارند. همچنین فرآیند عرضه مرغ زنده از مرغداریها در سامانه هوشمند ثبت شده و سهمیه هر شهرستان بر اساس جمعیت مشخص میشود.
وی یادآور شد: در برخی موارد معدود، تخلفات از سوی واحدهای عرضه رخ میدهد که مرغ را برای مشتریان خاص نگه میدارند، اما این موضوع نادر است و در بیشتر مواقع مشکلی برای تأمین مرغ در استان وجود ندارد.
یوسفیپور خاطرنشان کرد: همکاران ما با همکاری دستگاههای نظارتی تلاش میکنند تا از بروز چنین تخلفاتی جلوگیری شده است و مرغ با قیمت مصوب در اختیار هماستانیها قرار گیرد.
انتهای پیام