شناسهٔ خبر: 75016560 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آیین تجلیل از ۳۵ کوهنورد فاتح قله دماوند در پاکدشت برگزار شد

پاکدشت - ایرنا - مراسم تجلیل از ۳۵ کوهنورد شهرستان پاکدشت که برای نخستین بار توانستند قله دماوند، بلندترین قله ایران، را فتح کنند، با حضور مسئولان شهرستان، مربیان ورزشی و علاقه‌مندان به طبیعت‌گردی در سالن اجتماعات شورای اسلامی این شهر برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، مراسم تجلیل از ۳۵ کوهنورد شهرستان پاکدشت شامگاه چهارشنبه با حضور مهدی قمی، معاون سیاسی انتظامی فرمانداری پاکدشت، سید مهدی صداقت، سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، مربیان ورزشی و فعالان حوزه ورزش با همت هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی این شهرستان برگزار شد.

حاضران با اهدای لوح‌های تقدیر به ۳۵ کوهنورد، از شجاعت، توان جسمانی و تلاش مستمر آنان برای فتح قله دماوند، یکی از مسیرهای سخت و ارزشمند کوهنوردی، قدردانی کردند.

صعود به این قله نه‌تنها نیازمند آمادگی بدنی و مهارت فنی بالا است، بلکه روحیه تیمی و انگیزه فراوان را نیز می‌طلبد؛ برای بسیاری از این کوهنوردان، این صعود نخستین تجربه فتح بلندترین قله ایران بود و به عنوان نقطه عطفی در مسیر ورزشی و شخصی آنان ثبت شد.

پاکدشت میزبان آیین تجلیل از ۳۵ کوهنورد فاتح قله دماوند

سید مهدی صداقت، سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان پاکدشت در این مراسم اظهار داشت: خوشبختانه در سال‌های اخیر شاهد رشد چشمگیر در تعداد باشگاه‌های کوهنوردی و علاقه‌مندان این رشته بوده‌ایم. این پیشرفت مرهون تلاش‌های بی‌وقفه هیئت کوهنوردی شهرستان، مربیان دلسوز و جوانان پرانگیزه‌ای است که با عشق به ارتفاعات، مسیرهای سخت را به فرصت‌هایی برای کسب افتخار تبدیل کرده‌اند.

وی ادامه داد: ورزشکاران پاکدشتی قله‌های مرتفع داخلی و حتی خارجی را یکی پس از دیگری فتح می‌کنند و این مسیر نه تنها سبب ارتقای ورزش کوهنوردی در شهرستان، بلکه به تقویت روحیه و انسجام اجتماعی نیز کمک می‌کند. امیدواریم با استمرار این مسیر پرافتخار، کوهنوردی جایگاه شایسته‌تر و برجسته‌تری در میان رشته‌های ورزشی شهرستان به‌دست آورد.

پاکدشت میزبان آیین تجلیل از ۳۵ کوهنورد فاتح قله دماوند

در بخش پایانی مراسم، کوهنوردان با تشریح خاطرات و تجربیات خود از صعود دماوند، از سختی‌ها و زیبایی‌های این مسیر سخن گفتند؛ از سرمای سحرگاهی و مسیرهای سنگی گرفته تا لحظه‌ای که پرچم شهرستان پاکدشت بر فراز قله برافراشته شد.

حاضران این روایت‌ها را با شور و اشتیاق شنیدند و بار دیگر بر اهمیت تلاش دسته‌جمعی و الهام‌بخش بودن چنین موفقیت‌هایی برای سایر جوانان تأکید کردند.

شهرستان پاکدشت به‌عنوان پایتخت گل و گیاه کشور، با بیش از ۴۵۰ هزار نفر جمعیت در محور ترانزیتی بزرگراه امام رضا (ع) در شرق استان تهران واقع شده است.