شناسهٔ خبر: 75005742 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

وزیر فرهنگ: اجرای کنسرت خیابانی شجریان مستلزم مقدمات فنی، امنیتی و عمومی است/ تصمیمی برای برگزاری نمایشگاه مطبوعات نداریم + فیلم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن بیان اینکه تصمیم قطعی برای برگزاری نمایشگاه مطبوعات در سال اخیر گرفته نشده است، گفت: اجرای کنسرت خیابانی شجریان مستلزم مقدمات فنی، امنیتی و عمومی است که تلاش داریم این مقدمات فراهم شود.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره نظارت بر کنسرت‌ها توضیح داد: نظارت حوزه‌های مختلفی دارد. یک بخش آن مجوزی است که ما می‌دهیم. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی راجع به محتوا و نحوه اجرا کنسرت نظر می‌دهد. اما بخش‌های دیگرش بر عهده تهیه‌کننده و مکانی است که کنسرت در آن برگزار می‌شود. آن مکان باید از جهت فرهنگی مناسب باشد.

وی افزود: بحث خود محتوای کنسرت در شورای شعر و شورای موسیقی مورد بررسی و تأیید قرار می‌گیرد و اگر مشکلاتی داشته باشد تذکر داده می‌شود. اما نحوه اجرا و حواشی آن در محل اجرا، مربوط به همان محل است.

 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری میزان درباره اصلاح قانون مطبوعات، که اخیرا از سوی رئیس قوه قضائیه بر آن تاکید شده، گفت:در دولت دوازدهم اقداماتی صورت گرفت و پایه قابل توجهی از اصلاحات مورد نظر در همان لایحه دیده شده بود. به نظر می‌رسد که آن لایحه در یک نقطه توقف پیدا کرد و ادامه نیافت. این لایحه می‌تواند در دولت بعدی کامل شود. نکات قابل توجهی در اصلاح قانون مطبوعات وجود دارد که نیازمند اصلاح و تغییر است که مقدمات آن در همان لایحه در دولت دوازدهم فراهم شده است.

صالحی درباره چگونگی انتخاب فیلم ایرانی برای جایزه اسکار نیز اظهار داشت:ما در مورد محتوای فیلم‌هایی که به اسکار معرفی می‌شوند، داوری نداریم. همانطور که می‌دانید در شورای اسکار، فقط یک نفر از وزارت فرهنگ که رئیس معاون بین‌الملل بنیاد سینمایی فارابی است، حق رأی دارد و بقیه، نماینده سینماگران هستند که حضور پیدا می‌کنند.

 

وی درباره برگزاری نمایشگاه مطبوعات نیز گفت: هنوز تصمیم قطعی برای برگزاری نمایشگاه مطبوعات در سال اخیر اتخاذ نشده است.

وزیر ارشاد در خاتمه اظهاراتش درباره آخرین وضعیت کنسرت همایون شجریان نیز تاکید کرد: ما تلاش می‌کنیم که آن چیزی که مورد نظر این هنرمند بوده و به نظر می‌رسد کار خوبی می‌تواند باشد، در فضای اجتماعی اتفاق بیفتد. همایون شجریان همانطور که مطلعید سفری به دبی داشت و برنامه سفر دیگری را نیز به کشور دیگری دارد. امیدواریم در بازگشت بتوانیم یک گفت‌وگوی درست و مناسبی داشته باشیم. چنین اتفاقی تمهیدات مناسب را می‌طلبد که هم در شیوه اجرا از لحاظ فنی و هم از لحاظ امنیتی و عمومی، همه ملاحظات لازم دیده شود.

انتهای پیام/