شناسهٔ خبر: 74996972 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج - قزوین / ضرورت مدیریت زمان سفر

کرج - ایرنا- رییس پلیس راه البرز از ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج -قزوین درمحدوده این استان خبرداد و از رانندگان خواست زمان سفر خود را مدیریت کنند.

صاحب‌خبر -

سرهنگ “ پیمان کرمی “ روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد : این بار ترافیکی در خط جنوبی آزاد راه قزوین - کرج حدفاصل مهرویلا تا پل فردیس و در آزادراه کرج -تهران از پل فردیس تا کلاک سنگین است.

وی اضافه کرد:همچنین ترافیک در خط شمالی آزادراه کرج -قزوین محدوده گلدشت سنگین گزارش شده است .
کرمی افزود : باتوجه به بازگشایی مدارس و دانشگاه ها و همچنین برگشت ساعات کاری به حالت قبل درساعت اولیه صبح شاهد ترافیک سنگین در آزادراه های استان البرز هستیم که می طلبد مسافران زمان سفر خود را مدیریت کنند.

استان البرز دارای یک هزار و ۶۶۶ کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است که ۱۸ درصد ترافیک جاده‌ای کشور مربوط به راه‌های این استان است.