شناسهٔ خبر: 74995723 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

حذف غیرمنتظره قهرمان آسیا از جام بین قاره‌ای

حذف غیرمنتظره قهرمان آسیا از جام بین قاره‌ای

تیم فوتبال الاهلی عربستان با شکست مقابل پیرامیدز مصر، از دور مسابقات جام بین قاره‌ای کنار رفت.

صاحب‌خبر -

ورزش سه: تیم پیرامیدز مصر توانست با برتری ۳-۱ مقابل الاهلی عربستان در ورزشگاه «الإنماء» جام قهرمانی آفریقا–آسیا–اقیانوسیه را در چارچوب مسابقات اینترکانتیننتال از آن خود کند.

photo_2025-09-24_01-21-49

ستاره مسابقه، فیستون مایلی بود که در دقایق ۲۱، ۷۱ و ۷۵ هت‌تریک کرد، در حالی که تنها گل الاهلی توسط ایوان تونی از روی نقطه پنالتی در دقیقه ۴۵ زده شد.

این پیروزی، نماینده مصر را راهی مرحله نهایی در قطر کرد تا برابر برنده قهرمانان آمریکای شمالی و جنوبی قرار بگیرد و شانس رسیدن به فینال مقابل پاری‌سن‌ژرمن را به دست آورد.

شاگردان یورچیچ از ابتدا با اعتمادبه‌نفس بالا ظاهر شدند و ترسی از نام بزرگ الاهلی نداشتند. حملات سریع و استفاده درست از ضدحملات، سلاح اصلی آنها بود که نخستین بار در دقیقه ۲۱ به ثمر نشست.

در مقابل، الاهلی با وجود ستاره‌های فراوانش کند و بی‌نظم حمله می‌کرد و هر بار با سد دفاعی محکم پیرامیدز مواجه شد. دروازه‌بان تیم میهمان، احمد الشناوی نیز با چند واکنش دیدنی مانع باز شدن دروازه شد. با این حال، در پایان نیمه نخست، یک خطای پنالتی روی انزو میلوت باعث شد تونی کار را به تساوی بکشاند.

در نیمه دوم، برتری پیرامیدز ادامه یافت و ضعف‌های دفاعی الاهلی بیشتر آشکار شد. با وجود موقعیت‌هایی برای کسیه و ایبانز که با بی‌دقتی از دست رفت، میهمان دوباره ضربه زد.

در دقیقه ۷۱، پاس بلند الشناوی و همکاری زلاکا زمینه‌ساز گل دوم مایلی شد. تنها چهار دقیقه بعد، مهاجم کنگویی با فراری تند و گریز از مدافعان و دریبل مندی سومین گل خود و تیمش را به ثمر رساند تا شوک بزرگی به میزبان وارد شود.

پس از این گل، الاهلی با ورود بازیکنانی چون فراس البریکان، گونزالس و هوساوی کوشید جبران کند، اما تیم یایسل بی‌نظم و از هم پاشیده نشان داد.

دروازه‌بان مندی مانع از سنگین‌تر شدن شکست شد، ولی در نهایت الاهلی در برابر انسجام و جنگندگی پیرامیدز فرو ریخت و با ناباوری هواداران پرشمارش شکست تلخی را تجربه کرد.