شناسهٔ خبر: 74995222 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

معاون فرهنگی وزارت ورزش: ملی‌پوشان کشتی نشان دادند ایمان و باور به کشورمان می‌تواند تمامی قله‌ها را فتح کند

برنا - گروه ورزشی: معاون فرهنگی وزارت ورزش به تمجید از افتخارآفرینی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی کشورمان پرداخت. برنا - گروه ورزشی: معاون فرهنگی وزارت ورزش به تمجید از افتخارآفرینی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی کشورمان پرداخت.

صاحب‌خبر -

محمدحسین حسنخانی درگفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری برنا گفت: هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی را خدمت هموطنان، مدیران و مسئولان حوزه آموزش کشور تبریک عرض می‌کنم. همچنین قهرمانی غرورآفرین تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی کشورمان را تبریک می‌گویم؛ ملی‌پوشان کشتی پرچم ایران را بالا بردند و نشان دادند ایمان و باور به کشورمان می‌تواند تمامی قله‌ها را فتح کند. مردم به خاطر این قهرمانی مقتدرانه خوشحال هستند و امیدوارم به زودی یک جشن فراگیردر این خصوص برگزار شود.

وی در مورد دیدار با رئیس شورای فرهنگی انقلاب و چند تن از روسای فدراسیون‌ها گفت: در حوزه ورزش ظرفیت‌های فراوانی وجود دارد؛ شورای فرهنگی انقلاب هم به عنوان عالی‌ترین نهاد فرهنگی کشور می‌تواند در حل بعضی از مشکلات در حوزه ورزش کمک کننده باشد. این نهاد نقشه راه فرهنگی ورزش کشور را ترسیم می‌کند، من هم نسبت به همکاری و تعامل شورای فرهنگی انقلاب امیدوار هستم که بتواند تاثیرات فرهنگی خود را بر ورزش کشور بگذارد.

معاون فرهنگی وزارت ورزش ادامه داد: شخص رئیس جمهور عمیقا به ورزش علاقه دارد و تاکیدات مقام معظم رهبری همیشه نقشه راه ما بوده است. این یک ضرورت است که ورزش قوی در ایران قوی شکل می‌گیرد. ما هم سعی کردیم با تعامل ویژه با شورای عالی انقلاب فرهنگی و همچنین وزیر ورزش، کار مشترکی را انجام دهیم تا موانع موجود در مسیر فدراسیون‌ها برداشته شود و در جهت تسهیل‌گیری که مهم‌ترین وظیفه دولت در حوزه ورزش است، گام برداریم.

انتهای پیام/