شناسهٔ خبر: 74991013 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بیش از میلیون اصله نهال در جنگل‌های کهگیلویه و بویراحمد کاشت شد

یاسوج-ایرنا- سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲تاکنون یک میلیون و ۱۰۰هزار اصله نهال در استان غرس و کاشت شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، مجید نظری روز سه‌شنبه در پویش درختکاری مهر افزود: این تعداد نهال سازگار با اقلیم‌های مناطق گرمسیری و سردسیری کهگیلویه و بویراحمد در نهالستان‌های بخش خصوصی و دولتی تولید شده است.

وی بیان داشت: این تعداد نهال از گونه‌های جنگلی در قالب طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت با مشارکت گروه‌های مردمی غرس شده است.

سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد : امسال نیز ۹۰۰هزار نهال برای غرس در جنگل‌های استان تولید شده است.

وی مجموع نهال تولید شده از سال ۱۴۰۲ تاکنون در نهالستان‌های کهگیلویه و بویراحمد را چهار میلیون و ۲۰۰ هزار اصله اعلام کرد و افزود: شماری از این نهال‌ها برای غرس به استان‌های دیگر در استان ارسال شده است.

نظری گفت: همزمان با اول مهرماه و آغاز سال تحصیلی جدید، با همکاری آموزش و پرورش، پویش ملی درختکاری مهر سبز همزمان با سراسر کشور در راستای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، در مدارس کهگیلویه و بویراحمد انجام شد.

وی با اشاره به اینکه هر ساله بخش‌های قابل توجهی از جنگل‌های استان بر اثر حوادثی مانند آتش‌سوزی یا خشکسالی آسیب می‌بیند تاکید کرد: ایجاد جنگل های دست کاشت نقش اثرگذاری بر بقای این میراث طبیعی دارد.

نظری با یادآوری اینکه بقای جنگل‌ها به پیشگیری از خسارت‌های ناشی از سیل،جلوگیری از فرسایش خاک و کاهش آثار آلایندگی‌ها بر سلامت انسان‌ها بر تلاش همگانی برای حفظ جنگل‌ها تلاش کنند.

سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: استان بیش از ۸۰۰هزار هکتار جنگل دارد.