شناسهٔ خبر: 74990400 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

محمدعلی ابطحی در گفت‌و‌گو با «انتخاب»:

فکر نمی‌کنم سفر پزشکیان به نیویورک نتایج ملموسی برای مردم داشته باشد / وظیفه رئیس‌جمهور این است که مشکل اصلی کشور خودش را حل کند

ابطحی درباره سفر رئیس‌جمهور به نیویورک گفت: پیش‌بینی نمی‌کنم این سفر نتایج ملموسی برای مردم داشته باشد، اما می‌تواند جنبه تبلیغاتی داشته باشد. معتقدم می‌توانیم از موضع برابر مذاکرات کنیم و این رویکرد با فرمایشات رهبری تناقضی ندارد.

صاحب‌خبر -

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره سفر رئیس‌جمهور به نیویورک گفت: فکر نمی‌کنم نتیجه ملموسی داشته باشد.

ابطحی در گفت‌و‌گو با «انتخاب» با انتقاد از برخی جریان‌های افراطی گفت: وقتی برجام در دوره اول توسط آقای ترامپ لغو شد، برخی به جای انتقاد از آمریکا، به مدیران داخلی حمله کردند و اکنون که اروپایی‌ها در حال فعال کردن مکانیزم اسنپ‌بک هستند، دوباره تمرکز خود را روی داخل گذاشته‌اند. نمی‌دانم این افراد منافع ملی ایران را کجای کارشان گذاشته‌اند. 

محمدعلی ابطحی همچنین با اشاره به نقش رئیس‌جمهور در دیپلماسی و حل مشکلات داخلی افزود: معتقدم آقای رییس جمهور قصه روز‌های مظلومیت جنگ را بگویند؛ ضمن اینکه وظیفه رییس جمهور این است که مشکلات کشور خودش را حل کند که مشکل اصلی تحریم است. رفع تحریم، مذاکرات و ملاقات‌ها با عزت منافات ندارد. مهم این است که نتیجه دیپلماسی به نفع ملت باشد.

وی درباره سفر رئیس‌جمهور به نیویورک افزود: پیش‌بینی نمی‌کنم این سفر نتایج ملموسی برای مردم داشته باشد، اما می‌تواند جنبه تبلیغاتی داشته باشد. معتقدم می‌توانیم از موضع برابر مذاکرات کنیم و این رویکرد با فرمایشات رهبری تناقضی ندارد.