شناسهٔ خبر: 74989580 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

تهران شهری که روایت ایثار را بر خود می‌بیند

سازمان زیباسازی شهر تهران با اجرای مجموعه‌ای گسترده از اقدامات فرهنگی، چهره پایتخت را رنگ و بویی تازه بخشیده و یاد و خاطره هفته دفاع مقدس را در دل شهر زنده نگاه می‌دارد.

صاحب‌خبر -
تهران شهری که روایت ایثار را بر خود می‌بیند

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تاکنون ۵۰ عرشه و ۵۰ پرتابل در نقاط مختلف شهر نصب و اکران شده و پیش‌بینی می‌شود این تعداد به ۱۰۰ عرشه و ۱۰۰ پرتابل برسد؛ به این ترتیب، در مجموع ۲۰۰ سازه فرهنگی روایتگر ارزش‌ها و خاطره‌های دفاع مقدس خواهند بود.

همزمان، بیش از ۳۰ درصد ظرفیت سازه‌های مناطق شهر ــ معادل بیش از ۲۰۰ سازه ــ به این مناسبت اختصاص یافته و در مجموع بیش از ۴۰۰ سازه فرهنگی، یادآور دوران ایثار و مقاومت در سطح تهران هستند.

در ادامه، هفت سازه شاخص با نقشه جمهوری اسلامی ایران در هفت نقطه پایتخت نصب شده‌اند؛ سازه‌هایی که از طریق ویدئو وال و در قالبی چندرسانه‌ای، «جنگ ۱۲ روزه» را به تصویر می‌کشند.

این آثار به ویدئو وال‌ مجهز شده‌اند تا شهروندان بتوانند در جریان عبور از خیابان‌های شهر، با روایتی زنده و پویا از تاریخ مقاومت ملت ایران همراه شوند.

این روایت‌ها فرصتی برای تامل و بازاندیشی در رشادت‌های نسل‌های گذشته فراهم کرده و نشان می‌دهند که دفاع مقدس هویتی جاری و زنده در کالبد شهری تهران است.