به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، صبح امروز، سهشنبه ۱ مهرماه، مراسم آغاز سال تحصیلی در دبیرستان پسرانه هدایت واقع در منطقه نارمک تهران، با حضور سردار عباسعلی محمدیان، فرمانده انتظامی تهران بزرگ برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، یاد و خاطره شهدای جنگ ۱۲ روزه نیز گرامی داشته شد. گفتنی است پدر یکی از دانشآموزان این مدرسه به نام آرمین شامی در این جنگ به شهادت رسید و سردار محمدیان نیز به نیابت از پدر این دانشآموز در این مدرسه حضور پیدا کرد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ در ابتدای سخنان خود ضمن تقدیر از مدیرکل آموزش و پرورش، مدیر مدرسه، کادر آموزشی و اولیای دانشآموزان، خطاب به دانشآموزان اظهار داشت: امروز افتخار دارند در جمع آنان حضور پیدا کنند و بدرقهکننده فرزند یکی از شهدای گرانقدر باشند. او افزود که خدمتگزار همه مردم، بهویژه خانوادههای شهدا هستند.
سردار محمدیان با اشاره به آغاز جنگ تحمیلی در ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ گفت: هشت سال دفاع مقدس با رشادت مردم ایران و تقدیم ۲۱۳ هزار شهید، جانبازان و آزادگان سرافراز به پایان رسید و ایران پیروز و سربلند ایستاد، بدون آنکه یک وجب از خاک خود را از دست بدهد.
وی همچنین به حمله اخیر رژیم صهیونیستی اشاره کرد و افزود همانگونه که رهبر انقلاب تأکید کردند، دشمن آغازکننده است اما این ملت پایاندهنده خواهد بود. او بیان کرد که در همان ساعات ابتدایی پاسخ قاطع داده شد و دشمن ناچار به عقبنشینی شد.
سردار محمدیان در ادامه به شهادت ۱۸ نفر از کارکنان پلیس تهران در روز سوم حملات اشاره کرد و یاد شهید سردار شهید اصغر شامی را گرامی داشت. وی گفت با وجود این خسارتها، هیچکس یک قدم عقب ننشست و همه استوار ایستادند.
وی خطاب به دانشآموزان تأکید کرد که دانشمندان بزرگی را در این راه از دست دادهایم و امروز دانشآموزان باید جای آنان را پر کنند و با تلاش در مسیر علم و دانش، آینده کشور را بسازند.
انتهای پیام/