شناسهٔ خبر: 74970990 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

رئیس‌کل دادگستری قزوین خبر داد

اتصال بیش از ۲۵۰۰ مشاور املاک استان قزوین به سامانه کاتب

رئیس کل دادگستری استان قزوین از اتصال ۲۵۵۲ واحد مشاوره املاک در استان قزوین به سامانه کاتب خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، حجت‌الاسلام علی مصطفوی‌نیا عصر امروز _دوشنبه سی‌ویکم شهریور_ در آئین واگذاری اسناد مالکیت اراضی اظهار کرد: هر زمان شهروندی مشاهده کرد که در یک مشاور املاک در حال کلاهبرداری است و پیش‌نویس معاملات در سامانه ثبت نمی‌شود، باید سریعاً گزارش کند تا بتوانیم جلوی ارتکاب چنین جرایمی را بگیریم.

وی افزود: ۱۰۰ درصد مشاوران املاک استان معادل ۲۵۵۲ واحد صنفی در استان قزوین به سامانه کاتب (اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول) متصل هستند.

رئیس کل دادگستری استان قزوین با بیان اینکه قانون الزام به ثبت اسناد رسمی اموال غیرمنقول به تازگی تصویب شده است، گفت: بدون شک این قانون برای اجرا دارای موانعی است که باید در ادامه مسیر به بهتر اجرا شدن آن کمک کنیم.

حجت‌الاسلام مصطفوی‌نیا عنوان کرد: قانون الزام زمانی می‌تواند به خوبی اجرا شود که مورد توجه مردم باشد، اگر مردم در اجرای این قانون همراهی و آگاهی لازم نداشته باشند، به طور حتم این قانون به خوبی اجرایی نخواهد شد.

وی ادامه داد: هنوز خیلی از اسناد دولتی در این سامانه ثبت نشده است، در چنین شرایطی اموال دولتی در معرض تعهدی و تصرف قرار دارد و ممکن است برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی املاک مورد نظر خودشان را از دست بدهند.