سیدعلی اکبر موسوی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: نمایش شاد و آهنگین«درون» همزمان با آغاز سال تحصیلی به همت خانه تئاتر کانون پرورش فکری استان قزوین اجرا شد.
وی ادامه داد: کارگردان این نمایش مرجان مسگری و نویسندگی و سرایش اشعار نمایش «درون» را مهدی مردانی بر عهده داشته و فریناز شیرخانلو، هاشم خلیلی، ارمغان سادات حسینی و مرجان مسگری بازیگران این نمایش هستند.
موسوی تصریح کرد: طراحی و ساخت عروسک و دکور این نمایش را نرگس پیلهفروشها برعهده داشته و آهنگساز آن فرامرز نصیری است و همچنین تنظیم آهنگ توسط رضا چگینی در استودیو سکوت انجام شده و اجرای ریتم و گیم را محمدصادق هادیزاده و مجریگری را بهمن سخاوتفر برعهده دارند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قزوین خاطرنشان کرد: این نمایش در آستانه سال تحصیلی و در قالب جشنهای آغاز مدرسه برای مدارس ابتدایی و پیشدبستانیهای استان و نیز به صورت عمومی ( خانوادهها) اجرا میشود.