شناسهٔ خبر: 74935318 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

شکارچیان کل و بز در خلخال دستگیر شدند

برنا- گروه استانها: رئیس اداره حفاظت محیط زیست خلخال گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان موفق به شناسایی و دستگیری سه شکارچی حرفه‌ای کل و بز در منطقه تحت حفاظت شدند. برنا- گروه استانها: رئیس اداره حفاظت محیط زیست خلخال گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان موفق به شناسایی و دستگیری سه شکارچی حرفه‌ای کل و بز در منطقه تحت حفاظت شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا؛ حسین معصوم زاده روز شنبه گفت: در ادامه تلاش‌های شبانه‌روزی محیط‌بانان برای مبارزه با شکار غیرمجاز، سه شکارچی که با یک قبضه سلاح گلوله زنی دوربین‌دار در حاشیه جاده سرچم و در زیستگاه کل و بز اقدام به شکار کرده بودند، توسط ماموران یگان حفاظت محیط زیست شناسایی و دستگیر شدند.

وی اظهار کرد: از این متخلفان شکار یک قبضه اسلحه گلوله‌زنی دوربین‌دار، هشت فشنگ مرمی‌دار، یک دستگاه مسافت سنج لیزری و یک دستگاه دوربین چشمی کشف و ضبط شد.

وی با بیان اینکه یکی از شکارچیان دستگیر شده سال قبل هم در زیستگاه مذکور دستگیر شده بود، اضافه کرد: تمام متهمان پس از تکمیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی و رسیدگی به مراجع قضایی معرفی شدند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست خلخال بیان کرد:‌ بر اساس ماده ۶۸۰ قانون مجازات اسلامی هر فرد بر خلاف مقررات و بدون مجوز قانونی اقدام به شکار یا صید حیوانات و جانوران وحشی حفاظت شده نماید به حبس از سه‌ ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.

معصوم زاده با اشاره به حضور شبانه‌روزی ماموران در پاسگاه‌های محیط‌بانی و گشت و کنترل زیستگاه‌های منطقه حفاظت شده آق داغ و مناطق آزاد شهرستان خلخال توسط آنها، ادامه داد: هر گونه شکار در این مناطق ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.

وی از همیاران و دوستداران محیط زیست خواست، در صورت مشاهده و یا اطلاع از هر گونه تخلفات زیست‌محیطی مراتب را به اولین پاسگاه محیط‌بانی، پاسگاه انتظامی و یا به سامانه ارتباط مردمی ۱۵۴۰ حفاظت محیط‌ زیست استان گزارش کنند.

برچسب‌ها: