شناسهٔ خبر: 74931877 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ضرب‌الاجل استاندار آذربایجان‌غربی برای رفع نواقص مرز کیله سردشت

ارومیه- ایرنا- استاندار آذربایجان‌غربی در بازدید از مرز کیله سردشت با ابراز گلایه از وضعیت موجود، ضمن صدور دستور برای برگزاری جلسه‌ ساماندهی مرز کیله سردشت، رفع نواقص در این نقطه مرزی را برای ارائه خدمات بهتر خواستار شد و برای آن ضرب‌الاجل تعیین کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، رضا رحمانی روز شنبه در بازدید از این نقطه مرزی، ‌از عدم حصارکشی و قرار گیری سازه‌های استاندارد در محوطه کیله سردشت انتقاد کرد و افزود:‌ مقرر بود تا پایان خردادماه سال جاری، سازه‌های استاندارد به جای کانکس‌های موجود در این مرز نصب شود، که هیچ اقدامی نشد؛ مسوولان ۲ ماه فرصت دارند تا نواقصات موجود در این نقطه مرزی را رفع کنند و پس از آن هیچ عذری پذیرفتنی نیست.

وی همچنین در دیدار چهره به چهره با کولبران و مسافران در این نقطه مرزی متوجه توقیف بار کولبران و انتقال آن به انبار شد؛ رحمانی در همان لحظع از عدم اجرای قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان انتقاد و دستور برداشتن محدودیت‌های غیرقانونی را داد.

وی ضمن تذکر به مسوولان مرز، از آنان خواست برابر قانون و مقررات عمل کنند و از گذاشتن چوب لای چرخ زندگی مردم این منطقه خودداری کنند.

پس از این جلسه، دستگاه‌های اجرایی مرتبط با مرز کیله سردشت، جلسه‌ای اختصاصی برای برنامه زمان بندی اصلاح و تکیمل زیرساخت‌های مرز کیله تشکیل دادند.

حمایت استاندار آذربایجان‌غربی از مرز نشینان بازتاب مثبتی در فضای رسانه‌ای محلی در جنوب این استان داشته است.

به گزارش ایرنا، بازارچه مرزی کیله سردشت از سال ۱۳۸۲ برای تسریع در صادرات کالا و تولیدات داخلی کشور آغاز به کار کرد و این بازارچه مرزی به عنوان یکی از مرزهای رسمی کشور در هیأت دولت به تصویب رسید و روزانه بیش از ۵۰۰ نفر در این بازارچه مرزی امرار معاش می‌کنند.

مرز کیله تا سردشت ۱۸ کیلومتر و تا شهر قلعه‌دیزه عراق ۱۷ کیلومتر مسافت دارد و این فاصله کمترین مسافت بین ۲ شهر مرزی در غرب کشور و از دیگر مزیت‌های این مرز است.

شهرستان سردشت با جمعیت ۱۲۰ هزار نفر در جنوب آذربایجان‌غربی و در امتداد مرزهای ایران با شمال عراق قرار گرفته، این شهرستان مرزی ۲ بازارچه مرزی مصوب «کیله» و «اشکان» در طول مرز با شمال عراق دارد که اکنون تنها مرز کیله فعال است.