شناسهٔ خبر: 74916988 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیزکل آموزش و پرورش:

جبران کمبود نیرو در آموزش و پرورش همدان/ مهر بدون دغدغه معلم آغاز می شود

همدان-ایرنا- مدیرکل آموزش و پرورش همدان گفت: این مجموعه با جذب نیروهای توانمند بخشی از کمبود نیرو را جبران کرده و مهر امسال بدون دغدغه کمبود معلم آغاز می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، رسول شیدایی در سخنرانی قبل از خطبه نماز جمعه شهر همدان افزود:یکی از مشکلات آموزش و پرورش همدان کمبود نیروی انسانی است که بخشی امسال جبران شد به گونه ای که مهر ماه مدارس بدون دغدغه بازگشایی شده و مدرسه ای بدون معلم نخواهد بود.

وی افزود: در این راستا ۸۵۳ دانش آموخته از دانشگاه فرهنگیان و ۶۶۱ نفر از طریق آزمون ماده ۲۸ جذب شده و به جمع فرهنگیان استان همدان پیوستند.

مدیرکل آموزش و پرورش همدان همچنین گفت: ۴۴ طرح آموزشی در راستای نهضت عدالت آموزشی آماده بهره برداری شده که این آمار نشان می دهد مشارکت اجتماعی در کنار تلاش دولت می تواند روند تحقق عدالت آموزشی را شتاب می بخشد.

شیدایی افزود: شاه کلید آینده این سرزمین نهضت عدالت آموزشی است و بزرگان دین و تاریخ نیز به اهمیت مساله تربیت پرداخته اند

وی اضافه کرد: هدف غایی زندگی جز تربیت انسان نیست و ارزش انسان به میزان تربیت آن جامعه است بنابراین تعلیم و تربیت رکن توسعه جامعه و رکن اساسی حاکمیت و توسعه کشور محسوب می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش همدان با بیان اینکه میزان پیشرفت هر ملت با پیشرفت و آموزش و پرورش آن کشور سنجیده می شود، گفت: نهضت عدالت آموزشی مهم‌ترین برنامه رییس دولت چهاردهم است و او با همه تمام درصد تحقق عدالت آموزشی است.

شیدایی تصریح کرد: رییس جمهور اجرای نهضت عدالت آموزشی با مشارکت مردم را مهمترین برنامه دولت خود اعلام و شخصا اجرای آن را پیگیری کرد که این نشان می دهد عدالت آموزشی نه یک شعار بلکه یک برنامه عملی است.

مدیرکل آموزش و پرورش همدان بیان کرد: عدالت آموزشی به طور حتم تنها با ساخت طرح های آموزشی محقق نمی شود بنابراین وزارت آموزش و پرورش چند موضوع را در دستور کار قرار داده است.

شیدایی بیان کرد: تغییر در برنامه درسی ملی از آموزش به سمت تربیت و پژوهش محوری در مدارس به علت حجم بالای دروس و فاصله آن نیازهای واقعی جامعه از برنامه های وزارت آموزش و پرورش است.

وی ادامه داد: تبدیل مدارس به کانون محله به گونه ای که دانش آموز ،خانواده و معلم در کنار هم نقش آفرینی کنند از اولویت های دستگاه آموزشی کشور است و در این صورت زمینه تحول فراهم می شود.