شناسهٔ خبر: 74914615 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

باران مهمان گیلان در روزهای پایانی تابستان

رشت - ایرنا - کارشناس هواشناسی گیلان گفت: بارش باران به طور متناوب از عصر امروز در استان آغاز اما از روز یکشنبه هفته آینده این بارش شدیدتر خواهد شد.

صاحب‌خبر -

علاء الدین حسینی روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بر این اساس آسمان امروز در گیلان نیمه ابری پیش‌بینی شده که به تدریج از بعدازظهر شاهد افزایش ابر و بارش‌های پراکنده همراه با وزش باد و رعد و برق خواهیم بود.

وی افزود: همچنین برای روز شنبه نیز شاهد آسمان نیمه ابری تا ابری همراه با وزش باد و باران‌های پراکنده هستیم؛ در برخی مناطق بارش باران بیشتر و از روز یکشنبه شاهد کاهش دما و بارش شدید باران در برخی از نقاط گیلان خواهیم بود.

وی به دمای هوای رشت نیز اشاره و بیان کرد: دمای کنونی رشت ۲۴ درجه سانتیگراد است که در گرمترین ساعت به ۲۷ درجه خواهد رسید؛ ضمن اینکه میزان رطوبت ۱۰۰ درصد است.

حسینی اضافه کرد: طی شبانه روز گذشته ازبرم سیاهکل در شرق با ۲۹ درجه گرمترین و اسب وونی تالش در غرب گیلان با ۲۲ درجه خنک‌ترین مناطق استان بودند.

کارشناس هواشناسی گیلان به وضعیت دریا هم اشاره و بیان کرد: با توجه به شرایط جوی، امروز ارتفاع موج دریا تا ۱۲۰ سانتی‌متر خواهد رسید که در برخی از ساعات دریا برای شناکردن و فعالیت‌های دریایی مناسب نخواهد بود؛ ضمن اینکه برای روز شنبه نیز ارتفاع موج دریا بین ۶۰ سانتی‌متر تا ۲ متر خواهد رسید که این وضعیت برای فعالیت‌های دریایی مناسب نیست.