شناسهٔ خبر: 74908026 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

الحوثی: دشمن صهیونیستی همه‌چیز ملت فلسطین را هدف قرار می‌دهد

رهبر انصارالله یمن گفت: دشمن اسرائیلی به هدف‌گیری مهم‌ترین و مقدس‌ترین نماد مسلمانان هم چنان ادامه می‌دهد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

سیدعبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله یمن گفت: رژیم صهیونیستی همواره به ارتکاب «جنایت قرن» در نوار غزه ادامه می‌دهد، در حالی‌که این فاجعه در برابر دیدگان و با سکوت جهانیان رخ می‌دهد.

وی افزود: صحنه‌های کشتار جمعی بسیار وحشتناک و تاسف بار است  و هر انسان با وجدانی را وا می‌دارد تا در این خصوص موضع گیری داشته باشد.

الحوثی تصریح کرد:دشمن صهیونیستی با بهره‌گیری از انواع تسلیحات کشتار جمعی، و با بمب‌های آمریکایی، انگلیسی و آلمانی، و همچنین با اتکاء به سوخت و نفت کشور‌های عربی، به جنایات خود ادامه می‌دهد.

وی ادامه داد: این رژیم اشغالگر، بیشترین بهره را از سکوت و انفعال در جهان اسلام می‌برد.

رهبر انصارالله یمن گفت: تهدیدات رژیم صهیونیستی تنها به فلسطین محدود نمی‌شود، بلکه متوجه کل امت اسلامی است.

رهبر انصارالله یمن افزود: مسلمانان، فلسطین را رها کردند و فقط به نظاره مصیبت‌های آنان (که بخشی از خودشان هستند) نشستند در‌حالی‌که خودشان نیز در تیررس طرح‌های صهیونیستی‌ها هستند.

وی ادامه داد: میزان مظلومیت ملت فلسطین به خوبی سنگینی مسئولیت همه مسلمانان و همه جهان را نشان می‌دهد.

الحوثی گفت: سهل‌انگاری مسلمانان در قبال ملت فلسطین و فرار از مسئولیت‌هایشان، از آنان سلب مسئولیت نمی‌کند و تبعات و نتایج خطرناک این رفتارشان در دنیا و آخرت وبال آنان خواهد شد.

وی‌تصریح کرد: دشمن صهیونیستی به هتک حرمت مسجد الاقصی ادامه داده و به‌دنبال تکمیل یهودی‌سازی شهر قدس است؛ دشمن صهیونیستی به هدف‌گیری مهم‌ترین و مقدس‌ترین نماد مسلمانان هم چنان ادامه می‌دهد.

الحوثی افزود: دشمن صهیونیستی روزانه به‌دنبال هتک حرمت مسجدالاقصی است که این هفته با حضور نتانیاهوی و روبیو جنایتکار همراه بود.

سیدعبدالملک الحوثی گفت: این دو جنایتکار (نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی/روبیو، وزیرخارجه آمریکا) در صحن البراق مراسم "تلمودی" مشترک برگزار کردند، روبیو در مراسم افتتاح تونلی در امتداد مسجد الاقصی شرکت کرد.

وی افزود: نتانیاهوی جنایتکار پس از افتتاح تونل گفت این مراسم، قدرت ائتلاف آمریکا و اسرائیل را نشان می‌دهد.

الحوثی اظهار کرد: روبیو و نتانیاهو با انجام مراسم تلمودی به شکل مشترک آشکارا به کشور‌های غافل هشدار دادند که رویکرد وطرح امریکا و اسرائیل یکی است.

وی ادامه داد: بریتانیا بیش از سایر کشور‌های اروپایی در اجرای طرح‌های صهیونیستی نقش دارد.

رهبر انصارالله یمن تصریح کرد: دشمن صهیونیستی در همه اشکال به حملات خود به کرانه باختری ادامه می‌دهد و این هفته دور بیشتری داشت دشمن صهیونیستی در حمله به کرانه باختری حدود هزار نفر را ربود.

وی گفت: نتانیاهو اردن را نیز با قطع آب و گاز تهدید کرده است می‌خواهد باج‌گیری کند.

رهبر انصارالله یمن گفت: ایالات متحده با ادامه فشار بر لبنان، سعی در تحمیل خواستِ اسرائیل برای خلع سلاح مقاومت دارد.

وی افزود: ما هرگز فجایع صبرا و شتیلا را فراموش نمی‌کنیم؛ جنایاتی که بلافاصله پس از خلع سلاح مقاومت در سپتامبر ۱۹۸۲ به وقوع پیوست.

الحوثی اظهار کرد: جنایت رژیم صهیونیستی در صبرا و شتیلا، به تنهایی گویای خطرات ویرانگرِ خلع سلاح و بی‌پناه شدن یک ملت است.

وی افزود: آیا پس از کشتار صبرا و شتیلا، عاملان این جنایت محاکمه شدند؟ آیا دادخواهیِ قربانیان بی‌پناه انجام شد؟

الحوثی گفت: درس صبرا و شتیلا روشن است: امنیت ملت‌ها در گروِ داشتن سلاح و مدافعانِ متعهد و مسئولی است که در چارچوب ارزش‌های انسانی و اخلاقی از آنها حفاظت کنند.

وی ادامه داد: قتل‌عام صبرا و شتیلا خطرِ فقدان «قدرت دفاعی» را برای محافظت از غیرنظامیان نشان داد.

الحوثی گفت: صبرا و شتیلا بهترین گواه است: سلاح مقاومت مشکل نیست؛ مشکل اصلی سلاحی است در دستان جنایتکاران صهیونیست.

 رهبر انصارالله یمن ادامه داد: جهان اسلام باید از نخستین روز‌های اشغال فلسطین، با تمام توان تلاش می‌کرد تا مانع مسلح شدن یهودیان صهیونیست شود.

وی گفت: حضور گسترده در اجلاس سران عربی-اسلامی، صرفاً به اظهارات کلی محدود شد و هیچ اقدام عملی همراه نداشت.

الحوثی گفت: برخی شرکت‌کنندگان در اجلاس دوحه، هیچ صلاحیت قانونی برای نمایندگی کشور خود نداشتند و موضعی خصمانه نسبت به کشور خود اتخاذ کردند.

وی تصریح کرد: تجاوز به قطر، تجاوز به همه کشور‌های خلیج فارس، دیگر کشور‌های عربی و کل جهان اسلام است.

انتهای پیام/