شناسهٔ خبر: 74907857 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

شورای دفاعی کشورهای خلیج فارس: حمله اسرائیل به قطر تهدید امنیت کل منطقه است

تهران - ایرنا - شورای مشترک دفاعی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس روز پنجشنبه در یک نشست فوق‌العاده‌ در دوحه، حمله رژیم صهیونیستی به قطر را تهدیدی برای ثبات و امنیت کل منطقه دانست و آن را محکوم کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از الخلیج آنلاین، این شورا که متشکل از وزرای دفاع کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس است در بیانیه ای تاکید کرد: تجاوز نظامی خطرناک اسرائیل به قطر را محکوم می‌کنیم؛ حمله به قطر تجاوز به تمام کشورهای عضو شورای همکاری و تهدیدی مستقیم برای امنیت و ثبات منطقه است.

در این بیانیه آمده است: تصمیم گرفتیم که از طریق فرماندهی نظامی مشترک تبادل اطلاعات را گسترش دهیم و برای ایجاد سامانه هشدار قبلی علیه موشک‌های بالستیک از طریق یک کارگروه مشترک اقدام کنیم. برنامه‌ریزی‌های دفاعی مشترک با فرماندهی عملیات نظامی به‌روزرسانی و رزمایش‌های نظامی مشترک میان مراکز دفاع هوایی در سه ماه آینده انجام خواهد شد.

در بخش دیگر این بیانیه آمده است: از تمام اقدامات قطر در مقابله با تجاوز اسرائیل حمایت می‌کنیم. تجاوز به قطر ضربه زدن به تلاش های دیپلماتیک برای رسیدن به آتش بس در غزه است.

چهارشنبه شب نیز روسای ستاد کل نیروهای مسلح کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس نشست اضطراری در دوحه پایتخت قطر برگزار کردند. این نشست به ریاست سرلشکر «جاسم بن محمد المناعی» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح قطر در دوحه پایتخت این کشور نشست برگزار شد و راه‌های تقویت هماهنگی‌ها برای تقویت امنیت مشترک کشورهای منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ارتش رژیم صهیونیستی سه‌شنبه هفته گذشته محل اقامت رهبران حماس در دوحه را بمباران کرد. رسانه‌های صهیونیستی اذعان کردند که این حمله با هماهنگی دولت آمریکا و شخص دونالد ترامپ انجام شده است. با این وجود دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی مدعی شد: عملیات علیه رهبران حماس کاملاً مستقل و اسرائیلی بود.

وزارت امور خارجه قطر نیز با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن، حمله رژیم صهیونیستی به اماکن مسکونی شماری از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس در دوحه را «جنایتکارانه و بزدلانه» خواند و تأکید کرد این اقدام تهدیدی جدی علیه امنیت شهروندان و ساکنان قطر به شمار می‌رود.