شناسهٔ خبر: 74906408 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

کشتی فرنگی قهرمانی جهان؛ سه نماینده ایران با پیروزی آغاز کردند

تهران- ایرنا- سه نماینده وزن های ۷۷، ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم ایران در پیکارهای کشتی فرنگی قهرمانی جهان مقابل حریفان خود به پیروزی رسیدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، پیکارهای کشتی فرنگی قهرمانی سال ۲۰۲۵ جهان از امروز پنجشنبه ۲۷ شهریور آغاز شد و ۳۰ شهریور ادامه خواهد داشت. امروز پنجشنبه و در نخستین روز این رقابت‌ها، مبارزه‌های اوزان ۵۵، ۷۷، ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم برگزار خواهد شد.

در وزن ۸۲ کیلوگرم غلامرضا فرخی، در دور اول با نتیجه ۹ بر صفر شین جی لی از چین را از پیش رو برداشت. وی در دور دوم با اریک زیلواسی از مجارستان پیکار می‌کند.

در وزن ۷۷ کیلوگرم علیرضا عبدولی، پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه ۵ بر صفر مارکوس سانچز از اسپانیا را شکست داد. وی در دور سوم به مصاف یریسکلدی ماکسات اولو از قرقیزستان می‌رود.

در وزن ۱۳۰ کیلوگرم امین میرزازاده، پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۸ بر صفر مارکو کوسیویچ از کرواسی را مغلوب کرد.