به گزارش ایرنا، محمد جعفری روز پنجشنبه در نشست شورای کشاورزی مازندران در ساری اظهار کرد: تنها در یک روز بیش از ۶۶۰ تن گوشت مرغ از کشتارگاههای مازندران به بازار تهران و سایر استانها ارسال شد.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع سازمان جهاد کشاورزی مازندران، با اشاره به تازهترین آمارهای ارائهشده توسط انجمن کشتارگاهها و اداره کل دامپزشکی، اعلام کرد که میزان عرضه مرغ استان به بازارهای داخلی و ملی در روز ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ به شکل قابل توجهی افزایش یافته است.
وی افزود: بیش از ۱۸۴ هزار و ۴۸۷ کیلوگرم مرغ به میادین تهران و ۹۰ هزار و ۱۱۳ کیلوگرم به فروشگاههای این استان ارسال شده که در مجموع، مرغ آماده طبخ تحویلی به پایتخت به ۲۷۴ هزار و ۶۰۰ کیلوگرم رسیده است.
جعفری ادامه داد: همچنین ۱۷۵ هزار و ۷۲۰ قطعه مرغ زنده از کشتارگاههای مازندران به تهران ارسال شده و مجموع گوشت مرغ تحویلی به این استان به ۶۶۱ هزار و ۱۸۴ کیلوگرم بالغ شده است.
این مقام مسوول ادامه داد: در استان مازندران نیز بیش از ۴۳۰ هزار و ۹۳۵ کیلوگرم گوشت مرغ توزیع شده و بخشی از عرضه نیز از طریق فروشگاههای زنجیرهای افق کوروش و گلستان به دست مصرفکنندگان رسیده است.
در حال حاضر مازندران با داشتن هزار و ۷۷۳ واحد مرغ گوشتی به ظرفیت ۳۷ میلیون و ۵۷۵ هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره پرورش و حدود ۱۱ درصد تولید گوشت مرغ کشور، رتبه نخست را در بین سایر استان ها دارد.
طبق آمار استان مازندران با داشتن حدود ۲ هزار واحد مرغداری سالانه افزون بر ۲۱۰هزار تن گوشت مرغ تولید می کند و سرانه مصرف این فراورده پروتئینی در این خطه شمال کشور نیز حدود ۲۳ کیلوگرم برای هر نفر است.