شناسهٔ خبر: 74902101 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مهلت ثبت‌نام دانش‌بنیان‌ها برای شرکت در نمایشگاه آب و انرژی دبی امروز پایان می‌یابد

تهران- ایرنا- سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، آخرین مهلت ثبت‌نام شرکت‌های دانش‌بنیان برای حضور در نمایشگاه آب و انرژی دبی WETEX ۲۰۲۵ را امروز، ۲۷ شهریورماه عنوان کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز پنجشنبه گروه علمی ایرنا از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، با حمایت سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی، نمایشگاه آب و انرژی دبی WETEX ۲۰۲۵ از هفتم تا یازدهم مهرماه ۱۴۰۴ (۳۰ سپتامبر تا ۲ اکتبر ۲۰۲۵) در شهر دبی امارات برگزار می‌شود.

این نمایشگاه، یکی از بزرگ‌ترین نمایشگاه‌های حوزه صنایع آب، انرژی و محیط زیست در منطقه خاورمیانه است که هر ساله در شهر دبی برگزار می‌شود.

این رویداد، شامل بخش‌های مختلفی از جمله انرژی، آب، فناوری‌های نوین و تجهیزات حفاظت از محیط‌زیست است. مشارکت‌کنندگان در این نمایشگاه شامل شرکت‌های بزرگ تولیدکننده‌ تجهیزات آب و انرژی، شرکت‌های فناورانه، متخصصان حوزه محیط‌زیست و همچنین سایر علاقه‌مندان به صنعت‌های آب و انرژی هستند.

در این نمایشگاه، شرکت‌ها فرصت دارند تا جدیدترین تکنولوژی‌های خود را به نمایش بگذارند، به معرفی محصولات جدید خود بپردازند و ارتباط با مشتریان جدید و قدیمی خود را برقرار کنند و شناخت بیشتر با تکنولوژی‌های جدید و نوآوری‌های صنعتی، تبادل تجربیات و توسعه همکاری‌های تجاری به دست آورند.

در نمایشگاه وتکس دبی (WETEX)در سال ۲۰۲۴، بیش از ۳۸ هزار بازدیدکننده حرفه‌ای از سراسر جهان حضور داشتند و بیش از ۲۶۰۰ غرفه‌دار محصولات و خدمات متنوع خود را به نمایش گذاشتند.

حمایت سازمان توسعه همکاری‌ها از شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی شامل تامین کلیه هزینه‌های حضور به ازای یک شرکت یک نفر به مدت ۴ شب و ۵ روز ۱۲۰۰ دلار شامل بلیط پرواز، اقامت در هتل، ترانسفر فرودگاهی، بیمه سفر و ویزا خواهد بود.

بازدید از نمایشگاه و حضور در جلسات B۲B و B۲G هم از دیگر مزایای شرکت در این نمایشگاه اعلام شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند تا پایان امروز، ۲۷ شهریورماه برای ثبت‌نام به نشانیhttps://tesc.ir/service/۷۳/۱ مراجعه کنند و یا با شماره تلفن ۹۱۰۷۳۷۳۷ ۰۲۱ داخلی ۲۰۲ و ۲۰۶ و یا ۰۹۱۲۲۱۱۷۶۲۴ تماس بگیرند.