شناسهٔ خبر: 74901868 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

با معرفی نفرات برتر؛

کنگره ملی شعر «از توس تا نیشابور» در مشهد به کار خود پایان داد

خراسان رضوی- آیین پایانی یازدهمین کنگره ملی شعر «از توس تا نیشابور» با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در مشهد، آیین پایانی یازدهمین کنگره ملی شعر «از توس تا نیشابور» چهارشنبه شب با معرفی مجتبی صفدری از گیلان، سجاد حیدری از فارس و فرزاد رحیمی از لرستان به عنوان سه شاعر برگزیده و همچنین معرفی مهران پوپر شاعر افغانستانی، قاسم‌بای از گلستان، فرزانه میرزاخانی از شهرکرد، فاطمه سلیمان‌پور از قم و الهه بیات مختاری از مشهد به عنوان شایستگان تقدیر با حضور جمعی از اهالی ادب و شعر و مسئولان در تالار فردوسی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد.

یوسف بینا دبیر علمی کنگره در این مراسم با اشاره به نامگذاری روز ۲۷ شهریور به عنوان روز ملی شعر و ادب فارسی خاطرنشان کرد: من از ابتدا این روز را چندان قبول نداشتم. با این حال، اکنون که این تاریخ در تقویم رسمی آمده، بهتر است از آن بهره ببریم و بهانه‌ای برای برگزاری برنامه‌های مرتبط با شعر و ادب فارسی باشد.

حسین مسگرانی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی هم در این مراسم خاطر نشان کرد: این کنگره که بیش از ۱۰ سال سابقه برگزاری دارد، به دلیل هم‌زمانی با مناسبت‌های فرهنگی و ادبی استان، نقشی مهم در معرفی مفاخر و پیوند شعر با ادبیات اسلامی ایفا کرده است.

وی افزود: جریان این کنگره از روز بزرگداشت فردوسی آغاز شد و با یادمان خیام و عطار به پایان رسید. همچنین در ایام برگزاری، هم‌زمان با سالگرد درگذشت اخوان ثالث، مراسم ویژه‌ای نیز برپا شد. خوشبختانه امسال تعداد قابل‌توجهی از آثار ارزشمند شاعران سراسر کشور به دبیرخانه رسید و نشان داد که این کنگره جایگاه خود را در میان اهالی شعر و ادب یافته است.

مسگرانی با بیان اینکه توجه به مکاتب ادبی و حمایت از جریان شعر جوان در استان اهمیت بسیاری دارد، تصریح کرد: یکی از اهداف اصلی این کنگره پیوند هویت ایرانی اسلامی با جریان‌های نوین ادبی است.

به گزارش ایبنا امسال بیش از ۲۰۰ اثر از ۵۲ شهر کشور به یازدهمین «کنگره ملی شعر توس تا نیشابور» ارسال شده بود.