شناسهٔ خبر: 74883475 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

تغذیه در مسیر تحول؛ هم اندیشی تخصصی شورای تغذیه دانشگاه

نشست تخصصی شورای تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران، با حضور رومیانی_ مدیر امور دانشجویی دانشگاه، هاشمی_رئیس اداره تغذیه، مدیر مجموعه متد دانشجویان و نمایندگان شورای صنفی، روز سه شنبه ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۴ برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا ایران، در ابتدای این نشست، رومیانی بر ضرورت بهبود مستمر خدمات تغذیه‌ای دانشگاه تأکید کرد و خواستار همکاری مؤثر میان بخش‌های مختلف جهت افزایش سطح رضایت‌مندی دانشجویان شد. وی با اشاره به نقش نظارت چندجانبه در ارتقای کیفیت خدمات، خواستار تعامل سازنده میان اداره تغذیه، مجموعه‌های خدماتی و نمایندگان صنفی شد.

در ادامه جلسه، محورهای اصلی مورد بررسی شامل موارد زیر بود:

  • بررسی روند توزیع غذا در سلف‌سرویس‌ها

  • نظارت بر کیفیت و کمیت وعده‌های غذایی

  • کنترل و ارزیابی اقلام اولیه ورودی به آشپزخانه

  • بازنگری و تنظیم برنامه غذایی با مشارکت شورای صنفی و اداره تغذیه

تغذیه در مسیر تحول؛ هم اندیشی تخصصی شورای تغذیه دانشگاه

رومیانی، ضمن قدردانی از همراهی شورای صنفی در پیگیری مسائل مرتبط با تغذیه، بر لزوم نظارت دقیق بر فرآیند پخت و ارائه غذا تأکید کرد. وی هشدار داد که در صورت مشاهده هرگونه قصور یا کوتاهی از سوی آشپزخانه سلف، برخورد جدی و قاطع صورت خواهد گرفت.

در پایان این نشست، وی از تلاش‌ها و همراهی اعضای شورای صنفی در مسیر بهبود خدمات رفاهی و تغذیه‌ای دانشگاه تشکر و قدردانی کرد.