شناسهٔ خبر: 74875672 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

واکنش حماس به عملیات گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در شهر غزه

جنبش حماس از جامعه بین المللی خواست اشغالگران صهیونیست را وادار به پایان دادن جنگ و لغو محاصره غزه کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: گسترش عملیات نظامی تروریستی اشغالگران جنایتکار صهیونیست علیه مردم ما در شهر غزه و تشدید بی‌سابقه و وحشیانه جنگ صهیونیستی در این شهر، همزمان با اعلام بنیامین نتانیاهو جنایتکار جنگی و اعضای دولت فاشیستی او مبنی بر عملیات نظامی گسترده در این شهر، چیزی جز فصل جدیدی در جنگ نسل‌کشی و پاکسازی قومی سیستماتیک علیه مردم ما در غزه نیست که فاجعه انسانی در نوار غزه را عمیق‌تر می‌کند.

در این بیانیه آمده است: این جنایات که نقض تمام هنجارها و قوانین بین‌المللی است، تحت پوشش سیاسی و نظامی آشکار دولت ایالات متحده انجام می‌شود؛ دولتی که مسئولیت کامل عواقب این تجاوز را بر عهده دارد و ما آن را شریک اصلی نسل‌کشی و پاکسازی قومی در غزه می‌دانیم.

طبق گزارش خبرگزاری فلسطینی شهاب، در این بیانیه تأکید شده است: ما از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که تصمیمات و مواضع مسئولانه و قاطعی متناسب با حجم این قتل عام‌ها اتخاذ کند و اشغالگران صهیونیستی را وادار به پایان دادن به این جنگ و لغو محاصره غزه کند.

حماس تأکید کرد: ما همچنین از کشورهای عربی و اسلامی و مردم جهان می‌خواهیم که به مسئولیت‌های تاریخی، اخلاقی و انسانی خود در قبال غزه و مردم آن عمل کنند و به سرعت برای مهار رفتار نتانیاهو و دولت فاشیستی او و مقابله با برنامه‌های توسعه‌طلبانه اعلام شده آنها که فلسطین و کل منطقه را هدف قرار می‌دهد، اقدام کنند.

انتهای پیام

برچسب‌ها: