شناسهٔ خبر: 74873528 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

«پروژه مهر» و بهره‌برداری از ۲۷۳ طرح آموزشی در خراسان رضوی

سبزوار-ایرنا- مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: ۲۷۳ طرح آموزشی در این استان همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در قالب «پروژه مهر» آماده بهره‌برداری است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، مصطفی اسدی روز سه‌شنبه در حاشیه بهره برداری از طرح های آموزشی شهرستان سبزوار افزود: به منظور توسعه عدالت آموزشی، ۷۲۵ طرح آموزشی در خراسان رضوی در دست اجراست که ۲۷۳ مورد آن در آستانه بهره برداری قرار دارد.

وی اظهار کرد: در دولت چهاردهم فرصت طلایی برای آموزش و پرورش ایجاد شده و رئیس جمهوری این مقوله را در راس برنامه های خود قرار داده است و بایستی این فرصت گرانقدر را حفظ و نهایت بهره را داشته باشیم.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: نهضت مدرسه سازی که در سطح کشور و استان شکل گرفته اقدام و حرکتی انقلابی و جهادی با رویکرد مردم محوری است که از این طریق بخشی از محرومیت مرتبط با فضاهای آموزشی برطرف می‌شود.

وی افزود: در ارتباط با طرح مهر در خراسان رضوی ثبت نام مدارس مقطع ابتدایی تقریبا به طور کامل انجام شده است و برای پایه هفتم و دهم نیز تلاش می شود تا ابتدای مهرماه فرآیند ثبت‌نام از دانش آموزان به مرز ۱۰۰ برسد.

اسدی همچنین با اشاره به بهره برداری مرحله نخست طرح مجتمع آموزشی امام حسین (ع) سبزوار نیز گفت: مدارس امام حسین (ع) در ردیف مدارس برتر استان خراسان رضوی قرار دارند.

برچسب‌ها: