شناسهٔ خبر: 74868879 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

خانه قدیمی سینمایی سلطان قلب‌ها امروز تنها و بی‌رمق مانده است

خانه قدیمی سینمایی سلطان قلب‌ها امروز تنها و بی‌رمق مانده است

خانه تاریخی مرحوم شادرو در مهرشهر کرج، که روزی لوکیشن فیلم‌های جاودانه‌ای مانند «سلطان قلب‌ها» با بازی محمدعلی فردین بود، امروز به نمادی غمگین از گذر زمان تبدیل شده است. این خانه که یادآور خاطرات طلایی سینمای ایران و هنرمندانش است، اکنون با سکوت و فراموشی روبه‌رو شده و صحنه‌ای از نوستالژی و غربت را در دل خود جای داده است. این مکان نه‌تنها بخشی از تاریخ سینمای ایران، بلکه یادآور اهمیت حفاظت از میراث فرهنگی و خاطرات جمعی ماست که به آرامی در حال محو شدن هستند.

صاحب‌خبر -

برترین‌ها:خانه تاریخی مرحوم شادرو در مهرشهر کرج، که روزی لوکیشن فیلم‌های جاودانه‌ای مانند «سلطان قلب‌ها» با بازی محمدعلی فردین بود، امروز به نمادی غمگین از گذر زمان تبدیل شده است. این خانه که یادآور خاطرات طلایی سینمای ایران و هنرمندانش است، اکنون با سکوت و فراموشی روبه‌رو شده و صحنه‌ای از نوستالژی و غربت را در دل خود جای داده است.

این مکان نه‌تنها بخشی از تاریخ سینمای ایران، بلکه یادآور اهمیت حفاظت از میراث فرهنگی و خاطرات جمعی ماست که به آرامی در حال محو شدن هستند.

برای مشاهده تصاویر این خانه کلیک کنید:

خانه قدیمی لوکیشن سلطان قلب‌ها؛ ۶۰ سال خاطره اما امروز تنها و غمگین

فردین+و+لیلا+فروهر