به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، این برنامه فرهنگی ـ ادبی از فرهنگسرای الغدیر آغاز شد و شرکتکنندگان در فضایی صمیمی و همراه با توضیحات کارشناسان حوزه فرهنگ و تاریخ، به بازدید از مقبرهالشعرا، هنرسرای حیدربابا(موزه علی حسینی)، خانه پروین اعتصامی و مقبره دو کمال پرداختند.
در جریان تبریزگردی ادبی، راهنمایان ضمن معرفی شخصیتهای برجسته ادبی و هنری، به بیان نکات ارزشمندی درباره تاریخ و جایگاه ادبی تبریز در فرهنگ ایران پرداختند و تجربهای متفاوت از پیوند ادبیات و گردشگری شهری برای شرکتکنندگان رقم زدند.
شایان ذکر است، دومین تور تبریزگردی ادبی نیز به همت فرهنگسرای الغدیر روز چهارشنبه ۲۶ شهریورماه برگزار خواهد شد که در آن علاقهمندان از عمارت شهرداری تبریز، مجموعه دانشکده معماری، تجارتخانه هاشمی مهر و خانهموزه استاد شهریار بازدید خواهند کرد.
انتهای پیام