شناسهٔ خبر: 74853385 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

اجرای الگوی مدرسه تراز مهم‌ترین برنامه‌های تحولی آموزش متوسطه

برنا - گروه اجتماعی؛ معاون آموزش متوسطه اجرای الگوی مدرسه تراز سند تحول بنیادین را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های تحولی آموزش متوسطه در ارتقای مدیریت آموزشگاهی برشمرد و گفت: از مهرماه امسال باید این الگو به‌صورت ویژه در مدارس کشور دنبال شود، چراکه همه معلمان و مدیران به‌عنوان جامعه هدف این طرح تحول‌آفرین نقش‌آفرینی خواهند کرد. برنا - گروه اجتماعی؛ معاون آموزش متوسطه اجرای الگوی مدرسه تراز سند تحول بنیادین را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های تحولی آموزش متوسطه در ارتقای مدیریت آموزشگاهی برشمرد و گفت: از مهرماه امسال باید این الگو به‌صورت ویژه در مدارس کشور دنبال شود، چراکه همه معلمان و مدیران به‌عنوان جامعه هدف این طرح تحول‌آفرین نقش‌آفرینی خواهند کرد.

صاحب‌خبر -

 نشست برخط معاونان آموزش متوسطه سراسر کشور به همراه رؤسای ادارات تابعه متوسطه استانی با حضور سیدمصطفی آذرکیش، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، محسن زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش و همچنین مدیران کل دفاتر آموزش متوسطه برگزار شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، این نشست با هدف هماهنگی، تنظیم‌گری و بررسی آخرین اقدامات رصد فرآیند و اجرای برنامه‌های مرتبط با پروژه مهر و بازگشایی مدارس در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید تشکیل گردید. در ابتدای جلسه، آذرکیش با تبیین راهبرد‌های اصلی معاونت آموزش متوسطه، بر ضرورت توجه ویژه به چهار اصل بنیادین یعنی عدالت آموزشی، تعامل و همکاری بین‌بخشی، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و مشارکت اجتماع‌محور تأکید کرد و این اصول را محور اصلی ارتقای کیفیت، توسعه عدالت آموزشی و تقویت مهارت‌آموزی و کارآفرینی در مدارس دانست.

وی با اشاره به اهمیت پروژه مهر و نقش آن در آماده‌سازی مدارس برای بازگشایی گفت: خوشبختانه تاکنون با تلاش و همت همکاران توانمند حوزه آموزش متوسطه، فعالیت‌های منسجم و مؤثری در سراسر کشور انجام شده است. با این حال لازم است در فرصت باقیمانده، کاستی‌های احتمالی برطرف گردد تا بتوانیم مهری متفاوت و با نشاط را برای آغاز سال تحصیلی دانش‌آموزان رقم بزنیم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش همچنین بر ضرورت برنامه‌محوری، هماهنگی و هم‌افزایی میان سطوح مختلف مدیریتی و اجرایی آموزش و پرورش تأکید کرد و این عوامل را ضامن تحقق اهداف ترسیم‌شده برای سال تحصیلی پیش‌رو دانست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به برنامه‌ریزی‌های جامع وزارت آموزش و پرورش برای مواجهه با شرایط مختلف آموزشی، خاطرنشان کرد: اولویت نخست ما آموزش به شیوه حضوری دانش‌آموزان است، زیرا این شیوه به‌عنوان کارآمدترین و اثربخش‌ترین روش یادگیری شناخته می‌شود و امکان بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی نظیر آموزش گروهی، تعاملی و مشارکتی را نیز فراهم می‌آورد.

آذرکیش همچنین اجرای الگوی مدرسه تراز سند تحول بنیادین را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های تحولی آموزش متوسطه در ارتقای مدیریت آموزشگاهی برشمرد و افزود: از مهرماه امسال باید این الگو به‌صورت ویژه در مدارس کشور دنبال شود، چراکه همه معلمان و مدیران به‌عنوان جامعه هدف این طرح تحول‌آفرین نقش‌آفرینی خواهند کرد.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در آموزش متوسطه، تصریح کرد: راهبران آموزشی، گروه‌های آموزشی، دبیرخانه‌های دروس و سرگروه‌های درسی سرمایه‌های ارزشمندی برای ارتقای کیفیت آموزشی کشور هستند و بهره‌گیری حداکثری از توانمندی‌های آنان در سال تحصیلی جدید در دستور کار جدی معاونت قرار دارد.

در بخش دیگری از این نشست محسن زارعی به ارائه گزارشی از روند تصحیح اوراق امتحانات نهایی شهریورماه و صدور برگه هدایت تحصیلی مرتبط با این امتحانات در پایه نهم به دهم پرداخت.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: