شناسهٔ خبر: 74851729 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

برای نخستین بار در کشور انجام شد:

اعطای "نشان وفا" و "خادم حسینی ایران" به احمد کرمی استاندار ایلام

برای نخستین بار "نشان وفا" و "خادم حسینی ایران" به احمد کرمی استاندار ایلام اهدا شد

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، با حمایت بنیاد دعبل خزائی و در برنامه اعطای نشان ضحبیب به پیرغلامان حسینی که در باغ موزه دفاع مقدس تهران برگزار و هم‌زمان از شبکه خبر بصورت زنده پخش شد، برای نخستین بار "نشان وفا" و "خادم حسینی ایران" به احمد کرمی استاندار ایلام اهدا شد.

اعطای نشان وفا و خادم حسینی ایران

تشکر جریان هیئتی از کسانی است که خارج از روال کاری متعارف اقدامی را به انجام می‌رسانند.

رصد و پیگیری پیرغلامان و بزرگان جریان هیئتی از نحوه فعالیت ها، نوع مدیریت ها، جریان سازی ها، سازماندهی امکانات، برنامه ریزی‌ها و بسیج کردن فعالیت‌ها و همراهی سایر مجموعه‌ها و اقدامات انجام شده در حوزه اربعین و خادمی حضرت ابا عبدالله الحسین، احمد کرمی استاندار ایلام را به این نشان ارزشمند رساند.

چهارمین رویداد ملی «مقام مجنون» توسط بنیاد دعبل خزاعی و با مشارکت موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس امروز یکشنبه ۲۳ شهریورماه در تالار همایش‌های بین‌المللی خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد و برای نخستین بار، «نشان وفا» اهدا شد، این نشان مخصوص افرادی است که گرچه در زیست‌بوم هیئت نیستند، اما با کار و تلاش خود، به این جریان خدمت کرده‌اند.