شناسهٔ خبر: 74841730 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اعطای وام 150 میلیون تومانی به برگزیدگان جشنواره «همام»

تهران-ایرنا- رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: به برگزیدگان چهارمین جشنواره بین‌المللی «همام» وام قرض‌الحسنه ۱۵۰ میلیون تومانی اشتغال اعطا خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، در نشست مشترک دکتر سیدجواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور و محمدرضا مشهدی دبیر چهارمین جشنواره بین‌المللی «همام»، زمینه‌های همکاری و مشارکت فی‌مابین مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدای این نشست، مشهدی با ارائه گزارشی از روند برگزاری جشنواره «همام» نقش بهزیستی را در ارتقای کمی و کیفی این رویداد فرهنگی – هنری حائز اهمیت دانست و ضمن قدردانی از همکاری‌های پیشین، سازمان‌های مردم‌نهاد را بازوی اجرایی نهادهای دولتی در تحقق اهدافشان ارزیابی کرد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور نیز در این نشست با تشریح اقدامات این سازمان در حوزه توانمندسازی افراد دارای معلولیت گفت: در کنار ارائه خدمات حمایتی، ابعاد فرهنگی، ورزشی و هنری جامعه هدف نیز همواره مورد توجه جدی قرار داشته است.

حسینی برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری توسط سمن‌ها را اقدامی مؤثر در راستای اهداف سازمان بهزیستی عنوان کرد و افزود: به‌زودی بزرگ‌ترین خانه هنر معلولان کشور در تهران گشایش می‌یابد.

وی همچنین ایجاد بازارچه اینترنتی ویژه تولیدات صنایع دستی افراد دارای معلولیت، برگزاری جشنواره تئاتر معلولان با رویکرد هنری و توجه به موضوعات مسکن و اشتغال را از برنامه‌های مهم سازمان بهزیستی برشمرد و تأکید کرد: سیاست اصلی سازمان، ایجاد چرخه‌ای پویا برای زندگی افراد دارای معلولیت با بهره‌گیری از ابزارهای مختلف از جمله هنر است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در پایان با حمایت از جریان‌سازی‌های فرهنگی همچون جشنواره «همام» از تخصیص وام قرض‌الحسنه ۱۵۰ میلیون تومانی اشتغال به برگزیدگان این جشنواره خبر داد.