شناسهٔ خبر: 74813794 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه:

«چشمه ریزه» قطب گردشگری ثلاث باباجانی می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه از صرف حدود چهار میلیارد تومان اعتبار برای احداث راه دسترسی به چشمه شفابخش «ریزه» در شهرستان ثلاث باباجانی خبرداد و گفت: حدود نیمی از راه دسترسی به این چشمه تاکنون آسفالت شده است.

صاحب‌خبر -

داریوش فرمانی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه چشمه ریزه شهرستان ثلاث باباجانی یکی از ۵۰ منطقه نمونه گردشگری کرمانشاه است، اظهار کرد: این چشمه طی سالهای گذشته به سبب شفابخشی بیماران کلیوی و گوارشی معروف شده است. 

وی افزود: سالانه بین ۸۰ تا ۱۰۰ هزار نفر برای درمان بیماری‌های کلیوی خود به این منطقه مراجعه می‌کنند. 

مدیرکل میراث فرهنگی استان با اشاره به ضعف زیرساخت‌های گردشگری در این منطقه نمونه گردشگری، تصریح کرد: سال گذشته حدود دو میلیارد تومان و امسال نیز حدود ۲.۵ میلیارد تومان اعتبار برای احداث راه دسترسی به این چشمه هزینه کردیم. 

وی ادامه داد: از مسیر جاده اصلی تا رسیدن به چشمه حدود پنج کیلومتر راه خاکی داشت که تاکنون حدود ۵۰ درصد از آن را آسفالت کرده‌ایم و برای آسفالت مابقی این جاده نیز هر ساله تلاش می‌کنیم تا اعتباراتی تخصیص بدهیم. 

فرمانی تاکید کرد: مردم محلی منطقه نیز به صورت خودجوش پای کار آمده‌اند و تلاش دارند تا به گردشگران خدمات ارائه دهند. 

وی در ادامه با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌ برای تبدیل چشمه ریزه به قطب گردشگری ثلاث باباجانی انجام شده، افزود: با توجه به ظرفیت‌هایی که این چشمه دارد، طی چند سال اخیر برنامه‌ریزی‌هایی برای معرفی هر چه بیشتر و ایجاد زیرساخت‌ها در آن آغاز شده است. 

انتهای پیام