به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امامعلیپور، مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان، در هفتادوهشتمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاههای کشور، از موفقیت مرحله آزمایشی طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی خبر داد و گفت: در این دوره، طرح در ۱۷ دانشگاه از بهمن ماه آغاز شد و تا شهریور ماه سال جاری ادامه داشت.
وی با بیان این که هدف این نشست ارائه گزارش از اجرای مرحله آزمایشی و بررسی سایر فصلهای طرح الگوی نوین تغذیه، به ویژه فصل تخصیص به ذینفع نهایی است؛ تصریح کرد: در مرحله آزمایشی اجرای فصل تخصیص به ذینفع نهایی، ۱۲ دانشگاه منتخب تحت پوشش قرار میگیرند و این فصل، بهبودهایی را در شرایط تغذیه دانشجویان به دنبال خواهد داشت.
مدیر کل دفتر طرح و برنامه سازمان امور دانشجویان تأکید کرد: هدف اصلی الگوی نوین تغذیه، افزایش رضایتمندی دانشجویان، کاهش تصدیگری دانشگاهها و مدیریت هزینههای مرتبط با تغذیه دانشجویان است.
وی خاطرنشان کرد: رستورانهای دولتی در کنار این طرح به فعالیت خود ادامه خواهد داد و ایجاد و توسعه رستورانهای مکمل امکان جدیدی است که در اختیار دانشجویان قرار میگیرد.