شناسهٔ خبر: 74801894 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

عضو فراکسیون اهل سنت: هیچ جامعه‌ای بدون وحدت به اهداف خود نمی‌رسد

تهران-ایرنا-عضو فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که وحدت میان جریان‌های سیاسی برای حفظ نظام اسلامی و مقابله با دشمنان ضروری است، گفت: هیچ جامعه ای بدون وحدت نمی تواند به اهداف عالی خود دست یابد.

صاحب‌خبر -

کمال حسین پور نماینده سردشت و پیرانشهر در مجلس در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا تاکید کرد: وحدت اسلامی که ریشه در آموزه‌های قرآن و سنت پیامبر اکرم (ص) دارد، از اصول بنیادین دین اسلام به شمار می‌رود و در شرایط کنونی جهان اسلام، ضرورت آن بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

وی ادامه داد: هفته وحدت — که به ابتکار امام خمینی (ره) برای پاسداشت میلاد پیامبر اسلام (ص) در فاصلهٔ دوازدهم تا هفدهم ربیع‌الاول تعیین شده — نمادی از کوشش برای تقریب میان مذاهب اسلامی، به‌ویژه شیعه و سنی، است.

این نماینده مجلس با بیان این که این اقدام در جهت همبستگی امت اسلامی در مقابل توطئه‌های دشمنان خارجی صورت گرفته است خاطر نشان کرد: وحدت نه تنها به کاهش اختلاف‌های مذهبی کمک می‌کند، بلکه قدرت جمعی مسلمانان را در مقابله با استکبار جهانی و حفظ هویت اسلامی تقویت می‌کند.

وی اظهار داشت: قرآن کریم نیز در آیه ۱۰۳ سوره آل عمران بر همین امر تأکید کرده و مسلمانان را به چنگ زدن به ریسمان الهی و دوری از تفرقه فراخوانده است.

وحدت میان اقوام و گروه های مختلف، امنیت و ثبات اجتماعی را به دنبال دارد

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: ایران به عنوان کشوری چندقومی و چندمذهبی، نیازمند همبستگی و انسجام داخل است تا در برابر تهدیداتی همچون تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی مقاومت کند. این وحدت نه تنها از تمامیت ارضی کشور پاسداری می‌کند، بلکه بسترساز توسعه در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی بوده و مانع نفوذ عوامل تفرقه‌انگیز می‌شود.

این نماینده مجلس تصریح کرد: تاریخ انقلاب اسلامی و به‌ویژه دوران دفاع مقدس، گواه روشنی بر این واقعیت است که پیروزی در سایه اتحاد و همدلی مردم میسر شده است.

وحدت سیاسی به معنای نادیده گرفتن اختلاف نظرها نیست، بلکه همگرایی حول اصول مشترک انقلاب است

وی گفت: وحدت میان جریانات سیاسی، همان‌گونه که مقام معظم رهبری تأکید فرموده‌اند، برای حفظ نظام اسلامی و مقابله با دشمنان ضروری است. ایشان بر لزوم تفاهم و همکاری گروه‌های سیاسی، پرهیز از بدبینی، تهمت و اهانت، و اولویت‌دادن به منافع ملی تأکید کرده‌اند.

نماینده مردم پیرانشهر و سردشت در مجلس تصریح کرد: دشمنان با هدف قراردادن وحدت ملی، در پی تضعیف امنیت کشور هستند و باید به هر وسیله ممکن مانع شد این وحدت خدشه‌دار شود.

وی گفت: از این منظر، وحدت سیاسی به معنای نادیده گرفتن اختلاف‌نظرها نیست، بلکه همگرایی حول اصول مشترک انقلاب اسلامی است تا جریان‌های مختلف در مسیر پیشرفت کشور گام بردارند.

به گزارش ایرنا، مسعود پزشکیان رئیس جمهور در سی و نهمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی خطاب به شرکت کنندگان در کنفرانس وحدت اسلامی تصریح کرد: شما بزرگان دین و مذهب هستید، پیام رسول خدا و کتاب خدا را بین مردم ابلاغ کنید که همه مسلمانان در هر سلیقه و باوری با هم برادر هستند. تمام کارهایی که در مذهب خود انجام می‌دهیم به منظور برقراری وحدت، حق و عدالت است و اگر نتوانیم حق و عدالت را در جامعه برقرار کنیم می‌تواند عاملی برای شقاق و دشمنی شود.

وی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران، ادامه داد: آمریکا و اسرائیل نتوانستند اهداف شوم خود را در ایران پیاده سازی کنند چرا که وحدت و انسجام داشتیم. درست است که موشک داشتیم، رزمندگانی قوی و شجاع داشتیم و سیلی محکمی به دشمن زدند اما سیلی محکمتر را وحدت و انسجام جامعه اسلامی به دشمن زدند و آنها را ناامید کردند.

پزشکیان با تاکید بر اینکه دشمن به ایجاد تفرقه در بین مردم ایران دل بسته بود، گفت: مردم آب پاکی را روی دست دشمن ریختند. مردم ما در مقابل ظلم و ستم و تجاوز سر خم نخواهد کرد و این پیامی بود که ایران عزیز ما به دشمن اعلام کرد.