شناسهٔ خبر: 74793876 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

استاندار خراسان جنوبی خبر داد

افزایش ۱۰۰ درصدی اعتبارات جاده‌های اصلی و ترانزیتی خراسان جنوبی

استاندار خراسان جنوبی گفت: اعتبارات باند دوم خراسان جنوبی، جاده‌های اصلی و ترانزیتی استان (به‌ویژه در کریدور شمال–جنوب و مسیرهای مرزی) که در حال دو بانده شدن هستند، در قانون بودجه ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.

صاحب‌خبر -

سید محمدرضا هاشمی بر ضرورت شتاب‌بخشی روند توسعه زیرساخت‌ های جاده‌ای در خراسان جنوبی تأکید کرد و با اشاره به موقعیت استراتژیک استان در دو کریدور شمال-جنوب و برخورداری از چهار معبر مرزی، اظهار کرد: تکمیل بزرگراه‌های استان علاوه بر ارتقای ایمنی و کاهش تلفات جاده‌ای، نقش مهمی در تقویت جایگاه کشور در حوزه ترانزیت بین‌المللی ایفا می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، روز پنجشنبه ۲۰ شهریور، استاندار با قدردانی از اقدامات وزارت راه و شهرسازی در یک سال اخیر، یادآور شد: طی ۱۰ ماه گذشته بیش از ۲.۶ همت اعتبار برای پروژه‌های باند دوم استان تخصیص یافته است.

هاشمی با تأکید بر اینکه با توجه به عقب‌ماندگی‌ های گذشته، همچنان نیاز به افزایش اعتبارات وجود دارد، تصریح کرد: باید از تمامی ظرفیت‌های قانونی از جمله ماده ۵۶، اعتبارات توازن و اوراق برای تأمین منابع مورد نیاز استفاده شود.

وی با اشاره به رشد چشمگیر اعتبارات این حوزه، گفت: اعتبارات باندهای دوم در قانون بودجه ۱۴۰۴ با رقم ۲.۱ همت نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش داشته که می‌تواند گام مهمی در تسریع روند اجرای پروژه‌ها باشد.

استاندار به پروژه‌های شاخص استان در این حوزه اشاره کرد و گفت: تکمیل محورهای بیرجند–زاهدان و دیهوک–راور و نیز اتصال معابر مرزی استان به شبکه بزرگراهی کشور از اولویت‌های مهمی است که با پیگیری مستمر در دستور کار قرار دارد.

هاشمی متذکر شد:از مجموع ۴۵۰ کیلومتر باند دوم در دست اجرا در استان، حدود ۱۲۰ کیلومتر تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی‌ های صورت گرفته، این مسیرها که عمدتاً در کریدورهای اصلی شمال - جنوب و محورهای ترانزیتی استان قرار دارند، تا پایان دولت تکمیل می‌شود.

انتهای پیام