شناسهٔ خبر: 74791924 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

تدوین برنامه استراتژیک بخش کشاورزی خراسان جنوبی برای مقابله با بحران کم‌آبی

رئیس سازمان از تدوین برنامه‌ای استراتژیک بخش کشاورزی استان برای مقابله با بحران کم‌آبی و خشکسالی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس خراسان و به نقل از روابط‌عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی، محسن اسفندیاری، با اشاره به بحران جدی کم‌آبی و خشکسالی که خراسان جنوبی را درگیر کرده است، اظهار کرد: با همکاری و همفکری کارشناسان و همکاران سازمان، در حال تهیه برنامه‌ای جامع و استراتژیک با رویکرد سازگاری با کم‌آبی هستیم و به صورت دقیق محورهای مصرف آب، میزان نیاز اعتبارات و آموزش‌های لازم برای اجرای آن را بررسی می‌کند.

وی افزود: یکی از بخش‌های مهم این برنامه توسعه گلخانه‌ها است که با توجه به سیاست‌ها و اسناد بالادستی از جمله برنامه هفتم توسعه، هدف‌گذاری شده در طول چهار سال آینده سطح زیرکشت گلخانه‌ها افزایش یابد که این اقدام به کاهش مصرف آب و افزایش بهره‌وری تولید کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: بخش دیگری نیز در زمینه بهره‌وری آب شامل بهبود سیستم‌های آبیاری تحت فشار، آبیاری زیرسطحی و کم‌فشار در دست تدوین است تا مصرف آب در کشاورزی بهینه شود و ضریب بهره‌وری افزایش یابد.

اسفندیاری با اشاره به اهمیت تخصیص اعتبارات و امکانات لازم برای اجرای این برنامه‌ها تصریح کرد: با فراهم شدن اعتبارات و حمایت‌های لازم، امکان اجرای طرح‌های حفاظتی و اصلاحی در بخش کشاورزی فراهم می‌شود که نتیجه آن، افزایش سرانه درآمد کشاورزان و کاهش مصرف آب در استان خواهد بود.