قاسم جلیلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد از وصیتنامه شهدا، در قالب هفت جلد کتاب چاپ و منتشر و روانه بازار خواهد شد.
وی ادامه داد: ۲ جلد از این مجموعه، چاپ شده است و جلد سوم و چهارم نیز در حال چاپ است.
جلیلی اضافه کرد: در سالجاری نیز چهار جلد کتاب با موضوع زندگی نامه رزمنده و جانباز دفاع مقدس یعقوب شیرزادی، سردار شهید حمید آذین پور، شهدای والامقام «جاوید، بهروز و بهزاد آهندوست» و کتاب بهشت در اردیبهشت (سرگذشت شهید توحید مرادی)، چاپ شده اند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان غربی افزود: همچنین زندگی نامه شهدای والامقام «علی و محمد خجسته مقال» نیز در دست چاپ است.
وی یادآورشد: وصیت نامه های شهدا، گنجینه ای بی بدیل است که نه تنها باید ماندگار شود بلکه به شکل شایسته ای برای نسل امروز و جوان که دوران دفاع مقدس را ندیده اند روایت شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان غربی تاکید کرد: این وصیتنامه ها سند غیرت و رشادت شهدای این سرزمین برای دفاع از وطن هستند و هرکدام از آنها به تنهایی می تواند نقش موثری در رشد و بالندگی جامعه داشته و نسلی متعهد تربیت کند.
به گزارش ایرنا،مردم ولایتمدار آذربایجان غربی در دوران دفاع مقدس ۱۲ هزار شهید، ۱۷ هزار جانباز و بیش از ۲ هزار آزاده تقدیم دفاع از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کردهاند.