شناسهٔ خبر: 74775547 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد

تعویض ۱۰۰ هزار بخاری خانگی کم‌مصرف بصورت رایگان برای کاهش مصرف گاز

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: قطع برق و گاز یکی از چالش‌های کارخانجات است و توقف تولید باعث بیکاری کارگران می‌شود، برای رفع این مشکل، با مشارکت بخش خصوصی، ۱۰۰ هزار بخاری کم‌مصرف در هفت استان از جمله آذربایجان شرقی بصورت رایگان تعویض می‌شود تا گاز صرفه‌جویی شده به کارخانجات اختصاص یابد.

صاحب‌خبر -

احمد میدری در شامگاه سه‌شنبه ۱۸ شهریور در «جشنواره کباب بناب» با بیان اینکه کباب بناب نماد گردشگری و اشتغال و نقطه شروع صادرات برند این شهرستان است، اظهار کرد: وقتی غذایی از شهری شناخته می‌شود، همانند یک زیرساخت و سرمایه بزرگ است؛ مردم ایران و دیگر کشورها بناب را با کباب می‌شناسند و این برند می‌تواند به معرفی سایر محصولات، از جمله خشکبار، کمک کند.

وی افزود: این اقدام نشانه‌ای ملی برای بناب است و نشان می‌دهد که نوآوری و خلاقیت مردم محلی می‌تواند مسائل کشور را حل کند.

وی با تاکید بر اینکه ما نمی‌توانیم همه مسائل را از تهران حل کنیم و باید اختیارات را به شهرستان‌ها بدهیم، گفت: اعتماد به مردم و سپردن مسئولیت به آنان، دیدگاهی است که رئیس‌ جمهوری برای این موضوع اهتمام جدی دارد.

میدری ادامه داد: کباب بناب نمونه‌ای از نوآوری‌های مردم است و وقتی اختیارات به سطح شهرستان‌ها داده شود، می‌توان حتی در زمینه دیپلماسی و توسعه اقتصادی نتایج چشمگیری گرفت؛ همانطور که آقای پزشکیان گفته‌اند، مردم آذربایجان شرقی کارهایی می‌توانند انجام دهند که در تهران ممکن نیست.

وی خاطرنشان کرد: هرچند کشور دارای مشکلات سخت افزاری است؛ اما با رفع مشکلات نرم افزاری مانند نحوه مدیریت منابع با مدیریت هوشمندانه و استفاده از ظرفیت مردم، می‌توان مسائل را حل کرد.

وی گفت: امیداست کباب بناب به جشنواره بین‌المللی تبدیل شده و با این زیرساخت ملی، سایر محصولات با برند بناب به دنیا صادر شوند و زمینه اشتغال فراهم شود.

بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی نیز جشنواره ملی کباب بناب که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در شهرستان بناب برگزار شد، گفت: جشنواره‌هایی از این دست علاوه بر ایجاد شادی و نشاط در جامعه، نقشی اساسی در کارآفرینی و اشتغال‌آفرینی دارند. از سوی دیگر این رویدادها به هویت‌بخشی فرهنگی و نمادسازی برای یک منطقه منجر می‌شوند.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: کباب بناب به‌عنوان یک هنر و مهارت حرفه‌ای، طی سه دهه گذشته توانسته به برندی شناخته‌شده در سطح ملی و حتی بین‌المللی تبدیل شود و امروز در بسیاری از شهرهای ایران و حتی کشورهای همسایه، تابلو و نام کباب بناب دیده می‌شود.

سرمست با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای ثبت جهانی این برند گفت: سال گذشته همزمان با سفر وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به استان، درخواست کردیم که مراحل ثبت جهانی کباب بناب آغاز شود. خوشبختانه بر اساس قول وزیر محترم، این فرایند شروع شد و مدارک لازم تکمیل گردیده است. طبق آخرین پیگیری‌ها، پرونده ثبت جهانی کباب بناب به عنوان میراث ناملموس آماده و در حال ارسال به یونسکو است.

وی ادامه داد: ثبت جهانی کباب بناب علاوه بر افزایش اعتبار فرهنگی، ارزش افزوده بالایی برای شاغلان این صنف ایجاد خواهد کرد و جایگاه اقتصادی بناب و استان را ارتقا می‌دهد.

سرمست در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از تلاش‌های شهرداری و فرمانداری بناب و همچنین اداره میراث فرهنگی شهرستان در برگزاری این جشنواره، اظهار داشت: برگزاری چنین رویدادهایی زمینه توسعه گردشگری، گسترش کسب‌وکارهای محلی و معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و اقتصادی منطقه را فراهم می‌کند. امیدواریم با استمرار این جشنواره‌ها، شاهد رونق بیش از پیش در شهرستان بناب باشیم.

به گزارش ایسنا، وی در پایان تأکید کرد: مدیریت استان همواره حامی کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و فعالان فرهنگی خواهد بود و تلاش می‌کنیم با هم‌افزایی همه دستگاه‌ها، بناب به‌عنوان شهری با ظرفیت‌های ویژه فرهنگی و اقتصادی بیش از گذشته بدرخشد.

انتهای پیام