شناسهٔ خبر: 74774169 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

کمبود شدید ذخیره خون در اصفهان؛ مراکز انتقال خون در سالروز ولادت پیامبر (ص) فعال می‌مانند

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان از کمبود شدید ذخیره خون در استان خبر داد و گفت: مراکز انتقال خون اصفهان در سالروز ولادت پیامبر اکرم (ص) فعال خواهند بود تا شهروندان بتوانند برای اهدای خون مراجعه کنند.

صاحب‌خبر -
کمبود شدید ذخیره خون در اصفهان؛ مراکز انتقال خون در سالروز ولادت پیامبر (ص) فعال می‌مانند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مدیرکل انتقال خون استان اصفهان با اعلام کمبود شدید ذخیره خون در استان، گفت: هم‌اکنون ذخیره خون استان به ۲۱۰۷ واحد رسیده که معادل ۵.۲ روز است در حالی که حداقل استاندارد ذخیره خون ۸ روز می‌باشد.

این میزان ذخیره، پاسخگوی نیاز بیماران نیازمند به ویژه بیماران خاص نیست.

وی افزود: به مناسبت سالروز ولادت پیامبر اکرم (ص)، تمامی مراکز انتقال خون استان اصفهان فعال خواهند بود تا شهروندان بتوانند با مراجعه به این مراکز، در اهدای خون مشارکت کنند.

اهدای خون در این روز معنوی می‌تواند جان بسیاری از بیماران را نجات دهد.

مدیرکل انتقال خون استان از تمامی افراد واجد شرایط خواست تا برای اهدای خون به مراکز انتقال خون مراجعه کنند و تأکید کرد: ذخیره خون استان باید به حداقل ۸ روز برسد تا بتوانیم نیاز بیماران را به طور کامل تأمین کنیم.