به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ محسن رضایی، جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان اراک، با اشاره به برخورد جدی پلیس با خودروهای شوتی گفت: در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز و در پی دریافت اخباری مبنی بر عبور خودروهای قاچاق بر از یکی ازمحورهای شهرستان اراک، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پاسگاه معصومیه اراک در اجرای این طرح در محورهای مواصلاتی شهرستان اراک به قم و کنترل خودروهای عبوری تعداد ۴ دستگاه خودروی شوتی مورد نظر را شناسایی و با هوشیاری پلیس متوقف شدند.
رضایی تصریح کرد: کالاهای قاچاق کشف شده شامل کشف تعداد ۵۰۰ ثوب پوشاک، ۵ هزار عدد لوازم برقی و ۱۰۰ کارتن ظروف آشپزخانه خارجی قاچاق در بازرسی از خودروهای توقیفی کشف شده است، ارزش کالاهای مکشوفه ۱۲ میلیارد ریال توسط کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی ارزیابی شده است.
جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان اراک خاطر نشان کرد: متهمان دستگیرشده پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.