شناسهٔ خبر: 74768506 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

کشف کارگاه تولید ادویه‌جات غیربهداشتی در ساوجبلاغ ‏

فرمانده انتظامی ساوجبلاغ از کشف کارگاه تولید ادویه‌جات غیرمجاز و غیربهداشتی در این ‏شهرستان خبر داد.‏‎ ‎

صاحب‌خبر -

سرهنگ سید امین موسوی گفت: در راستای اجرای قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالای پلیس آگاهی شهرستان ساوجبلاغ متوجه تولید و توزیع انواع ادویه‌جات غیرمجاز و غیربهداشتی در کارگاهی در یکی از نقاط این شهرستان شدند. ماموران پلیس آگاهی پس از هماهنگی با مقام قضایی و به اتفاق عوامل اداره بهداشت، به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی اظهار کرد: ماموران در بازرسی از آن کارگاه، ۲۳۰ بسته انواع ادویه‌جات غیرمجاز و غیربهداشتی را کشف کردند.

این مسئول انتظامی با اشاره به بازداشت یک نفر در این زمینه، تصریح کرد: کارشناسان ارزش کالای کشف شده را ۱۰ میلیارد ریال برآورد کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پلیس البرز در روز سه‌شنبه ۱۸ شهریور، فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ در پایان از مردم خواست، هرگونه اطلاعات درباره فعالیت‌های غیرقانونی را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کنند.

انتهای پیام

برچسب‌ها: