شناسهٔ خبر: 74759530 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

نماینده ولی فقیه در استان گلستان:

مسئله وحدت باید به یک فریضه اسلامی و فرهنگ تبدیل شود

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه گلستان گفت: امت اسلام باید به این مرحله برسد و همان طور که نماز و روزه را وظیفه خود می‌داند، مسئله وحدت هم به عنوان یک فریضه اسلامی به صورت یک فرهنگ دربیاید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، آیت‌الله سید کاظم نورمفیدی با اشاره به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص) و هفته وحدت و با بیان اینکه وحدت ریشه در قرآن و سنت نبوی دارد، اظهار کرد: اگر وحدت در میان امت اسلامی وجود داشت، این جنایات در غزه رخ نمی‌داد.

وی افزود: سال‌هاست هفته وحدت که توسط امام راحل (ره) نام‌گذاری شده در میان مسلمانان در کشورهای مختلف مطرح است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه گلستان با بیان اینکه وحدت، یک پدیده جدید نیست، بلکه ریشه در قرآن و سنت نبوی دارد، گفت: این مسئله بسیار مهم بوده و از مهم‌ترین واجبات اسلامی است.

وی ادامه داد: امت اسلام باید به این مرحله برسد و همان طور که نماز و روزه را وظیفه خود می‌داند، مسئله وحدت هم به عنوان یک فریضه اسلامی به صورت یک فرهنگ دربیاید.

آیت‌الله نورمفیدی با اشاره به جنایات دشمنان اسلام در فلسطین تصریح کرد: همچنان عزیزان ما در فلسطین از گرسنگی، تشنگی و بی دارویی جان خود را از دست می‌دهند و این مسئله بسیار مهمی است.

وی تاکید کرد: اگر وحدت در میان امت اسلامی به وجود آمده بود، اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها جرأت نمی‌کردند، این جنایات را انجام دهند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه گلستان با بیان اینکه کشورهای اسلامی می‌توانند با همدلی، پیام یاری خواهی مردم فلسطین را پاسخ دهند، افزود: اگر امروز این پیام را پاسخ ندهیم، نزد خداوند مسئول خواهیم بود.

وی تصریح کرد: اگر این فرهنگ به وجود بیاید که وحدت همچون نماز و روزه واجب شمرده شود، مقدمه‌ای برای تشکیل اتحادیه جهان اسلام خواهد بود.

آیت‌الله نورمفیدی با اشاره به وضعیت نگران‌کننده مسلمانان مظلوم به‌ویژه مردم غزه افزود: هفته وحدت پیام صلح و دوستی به جهانیان مخابره می‌کند و از دشمنان می‌خواهد که دست از ظلم، جنایت، گرسنگی و تشنگی دادن به مردم بی‌دفاع غزه بردارند، صدای وحدت مسلمانان باید پاسخ کوبنده‌ای به این جنایات باشد.

وی با تقدیر از فضای همدلانه استان بیان کرد: وحدت و همزیستی مسالمت‌آمیز اقوام و مذاهب مختلف در استان گلستان، نمونه و سرآمدی در کشور است، این استان امروز نماد واقعی برادری اسلامی و تعامل محترمانه بین اهل سنت و تشیع است.