شناسهٔ خبر: 74759481 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

جهانبخش: تیم ملی متعلق به هیچ فردی نیست/ قهرمانی برای ازبکستان ارزشمند بود

کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران گفت: بارها گفته‌ام که تیم ملی متعلق به هیچ فرد خاصی نیست. هر زمان کادر فنی صلاح بداند، با تمام توان در خدمت تیم خواهم بود و در غیر این صورت همچون یک هوادار از تیم حمایت می‌کنم.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، علیرضا جهانبخش کاپیتان تیم ملی فوتبال بعد از شکست مقابل ازبکستان اظهار داشت: این دیدار برای ازبکستان اهمیت زیادی داشت و موفق شدند پیروز شوند. با این حال، حضور بازیکنان جوان و تازه‌وارد برای ما ارزشمند بود تا بتوانند تجربه بین‌المللی کسب کنند و در آینده به تیم کمک کنند. نتیجه‌ای که رقم خورد، آن چیزی نبود که انتظار داشتیم، به‌ویژه اینکه خیلی زود ۱۰ نفره شدیم و کار برایمان سخت شد. با این وجود، بازیکنان تمام تلاش خود را انجام دادند و نمایش خوبی داشتند. به تیم ازبکستان بابت این پیروزی تبریک می‌گویم.

وی ادامه داد: بارها گفته‌ام که تیم ملی متعلق به هیچ فرد خاصی نیست. هر زمان کادر فنی صلاح بداند، با تمام توان در خدمت تیم خواهم بود و در غیر این صورت همچون یک هوادار از تیم حمایت می‌کنم. در این تورنمنت نیز بازیکنان جوان، به‌ویژه نفراتی که از لیگ داخلی اضافه شدند، عملکرد قابل قبولی داشتند. برای تک‌تک آن‌ها آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم بسیاری از آن‌ها در جام جهانی حضور داشته باشند.

کاپیتان تیم ملی همچنین به اهمیت توجه مسئولان به شرایط آماده‌سازی تیم اشاره کرد و گفت: حضور شخصیت‌های مهم در این تورنمنت پیام روشنی دارد و آن توجه به فوتبال آسیاست. ما در مسیر جام ملت‌های آسیا و جام جهانی نیازمند حمایت بیشتری هستیم. متأسفانه شرایط مالی و کمبود بازی‌های دوستانه بین‌المللی برای ما مشکلاتی ایجاد کرده است. از مسئولان درخواست کردم هم از نظر مالی و هم در برگزاری مسابقات دوستانه کمک کنند تا تیم ملی بتواند با آمادگی بیشتری در رقابت‌های آینده حاضر شود.