شناسهٔ خبر: 74754859 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جماران | لینک خبر

نادره رضایی رفت/ محمدمهدی احمدی سرپرست جدید معاونت امور هنری وزارت فرهنگ شد + سوابق

سیدعباس صالحی ضمن تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی نادره رضایی به عنوان معاون امور هنری وزیر، در حکمی محمدمهدی احمدی را با حفظ سمت، به عنوان سرپرست جدید این معاونت منصوب کرد.

صاحب‌خبر -

 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی محمدمهدی احمدی را به عنوان سرپرست جدید معاونت امور هنری این وزارتخانه منصوب کرد.

به گزارش جماران از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی ضمن تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی نادره رضایی به عنوان معاون امور هنری وزیر، در حکمی محمدمهدی احمدی را با حفظ سمت، به عنوان سرپرست جدید این معاونت منصوب کرد.

محمدمهدی احمدی مشاور عالی وزیر و رئیس حوزه ریاست وزارت فرهنگ را برعهده دارد و قرار است تا تعیین معاون بعدی، به عنوان سرپرست معاونت هنری، امور مربوط به این معاونت را رسیدگی کند.

وزیر فرهنگ در حکم خود، از تلاش‌های فراوان نادره رضایی در مدت زمان مسئولیت تشکر و تاکید کرد که فرایندهای آغاز شده در معاونت امور هنری در طول ماه‌های گذشته، با دقت توسط سرپرست این معاونت ادامه پیدا می‌کند.


 

اخبار مرتبط

انتهای پیام