شناسهٔ خبر: 74750680 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

لاوروف:

چشم‌اندازهایی برای همکاری اقتصادی با آمریکا داریم

لاوروف: وزیر امور خارجه روسیه امروز -دوشنبه- تصریح کرد که کشورش چشم‌اندازهایی برای همکاری اقتصادی با ایالات متحده به عنوان مثال در تولید گاز طبیعی مایع در آلاسکا می‌بیند

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، «سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه امروز -دوشنبه-  تصریح کرد که کشورش چشم‌اندازهایی برای همکاری اقتصادی با ایالات متحده به عنوان مثال در تولید گاز طبیعی مایع در آلاسکا می‌بیند.

لاوروف  گفت: «رئیس جمهور در این مورد در ولادی وستوک در مجمع اقتصادی شرق صحبت کرد. چشم‌اندازهای جالبی از جمله در حوزه اقتصادی و موارد بسیار دیگر وجود دارد. به طور کلی، قطب شمال و  فضادامنه وسیعی را برای همکاری باز می‌کند». 

وی تاکید  کرد که گفت‌و گو با ایالات متحده باید بر اساس بحث‌های صریح و آشکار در مورد مواضع یکدیگر، شناسایی شباهت‌هایی که باید به اقدامات عملی تبدیل شوند و جلوگیری از تبدیل اختلافات به درگیری به ویژه اگر شدید باشند، بنا شود.

 

انتهای پیام/