شناسهٔ خبر: 74747009 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

واکنش ایران به تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ

واکنش ایران به تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ

سخنگوی وزارت خارجه ایران ایران به تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ اعلام کرد: آنچه که اتفاق افتاد بیان چیزی بود که در عمل وجود داشت. همیشه این دستگاه در حال جنگ با دیگران بوده است.

صاحب‌خبر -

ایلنا: سخنگوی وزارت خارجه ایران ایران به تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ اعلام کرد: آنچه که اتفاق افتاد بیان چیزی بود که در عمل وجود داشت. همیشه این دستگاه در حال جنگ با دیگران بوده است.

Capture

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه درباره تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ گفت:آنها با این کار به یک امر موجود اعتراف کردند. در طول دوره‌های مختلف در ادبیات رسانه‌ای خودمان از وزارت دفاع آمریکا به عنوان وزارت جنگ نام می‌بردیم. عملا اقدامات و رفتارهای آمریکا همین است. آنچه که اتفاق افتاد بیان چیزی بود که در عمل وجود داشت. همیشه این دستگاه در حال جنگ با دیگران بوده است.

برچسب‌ها: