شناسهٔ خبر: 74736969 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: خرداد | لینک خبر

اتفاق باورنکردنی در درمانگاه دود از سر مردم بلند کرد؛ درمانگاه پلمب شد! +فیلم

صاحب‌خبر -

در یکی از درمانگاه‌های یزد حادثه‌ای عجیب رخ داد؛ یک شهروند پس از تزریق سرم به خواب رفت و زمانی که بیدار شد، متوجه شد پرسنل درمانگاه محل را ترک کرده و درِ مجموعه بسته شده است.

هرچند خوشبختانه این اتفاق بدون آسیب جدی پایان یافت، اما موضوع سهل‌انگاری کادر درمان و نبود نظارت جدی را پررنگ کرد. کارشناسان تأکید دارند که مسئولان مربوطه باید این موضوع را بررسی کرده و تدابیری بیندیشند تا چنین بی‌توجهی‌هایی دیگر تکرار نشود.

<div id="video-display-embed-code_233158" ><script type="text/JavaScript" src="https://www.khordad.news/fa/news/play/embed/418272/233158?width=400&height=300"></script></div>

پلمب شد

دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با صدور اطلاعیه‌ای از پلمب درمانگاه متخلف در یزد خبر داد.

اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد در پی انتشار ویدئوی مربوط به تعطیلی درمانگاه "زکریا" حین تزریق سرم بیمار به این شرح است:

در پی انتشار ویدئویی در فضای مجازی، مورخ ۱۵ شهریور ۱۴۰۴، پیرامون تعطیلی درمانگاه بخش خصوصی زکریا، حین تزریق سرم یک بیمار، به اطلاع همشهریان محترم می‌رساند؛ صبح امروز به دستور معاون درمان دانشگاه، تیم کارشناسان نظارت بر درمان از درمانگاه مذکور بازدید کردند و با توجه به مشاهده تخلفات متعدد درمانگاه از ساعت ۱۰ صبح امروز ۱۶ شهریورماه پلمب و فعالیت آن تا اطلاع ثانوی متوقف شد.

این در حالی است که درمانگاه یادشده به‌عنوان مرکز شبانه‌روزی، موظف به ارائه خدمات در تمام ساعات شبانه‌روز بوده، اما بررسی‌ها نشان داد تنها تا ساعت ۰۰:۳۰ بامداد فعالیت داشته و پس از آن اقدام به تعطیلی می کرده است.

دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد تأکید می‌کند سلامت مردم خط قرمز این دانشگاه است و در برابر هرگونه کوتاهی یا تهدید در این زمینه، بدون اغماض برخورد می‌کند.

از شهروندان عزیز تقاضا می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف در حوزه‌های بهداشت، درمان، غذا و دارو، مراتب را از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت ارسال و تخلفات مربوط به حوزه درمان را با مراجعه به اداره نظارت بر درمان دانشگاه (میدان شهید باهنر، ساختمان مرکزی دانشگاه) گزارش کنند.