شناسهٔ خبر: 74733064 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

حمایت استاندار قزوین از سرمایه‌گذاری در پنل‌های خورشیدی

استاندار قزوین در دیدار با نمایندگان هلدینگ سرمایه‌گذاری پارمیس در حوزه انرژی خورشیدی، بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از سرمایه‌گذاری در تولید و نصب پنل‌های خورشیدی در استان تأکید کرد. استاندار قزوین در دیدار با نمایندگان هلدینگ سرمایه‌گذاری پارمیس در حوزه انرژی خورشیدی، بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از سرمایه‌گذاری در تولید و نصب پنل‌های خورشیدی در استان تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ محمد نوذری، استاندار قزوین در دیدار با نمایندگان هلدینگ سرمایه‌گذاری پارمیس در حوزه انرژی خورشیدی، بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از سرمایه‌گذاری در تولید و نصب پنل‌های خورشیدی در استان تأکید کرد.

حمایت استاندار قزوین از سرمایه‌گذاری در پنل‌های خورشیدی

وی با اشاره به مشکلات موجود در مسیر توسعه این بخش گفت: مشکل جدی تجهیزات و واردات دستگاه‌ها باید با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط و استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران بزرگ برطرف شود.

استاندار قزوین همچنین افزود: برای اجرای پروژه‌های بزرگ خورشیدی لازم است زمین‌های مناسب در نقاط مختلف استان پیش‌بینی شود؛ علاوه بر این، مشکلات مربوط به تسهیلات بانکی و واردات دستگاه‌ها نیز باید در دستور بررسی و پیگیری قرار گیرد.

حمایت استاندار قزوین از سرمایه‌گذاری در پنل‌های خورشیدی

نوذری یاداورشد: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، به‌ویژه انرژی خورشیدی، یکی از اولویت‌های اصلی استان در مسیر تحقق اهداف زیست‌محیطی و اقتصادی است و مشارکت هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری می‌تواند این روند را سرعت بخشد.

در این نشست میرزایی معاون استاندار، اینانلومدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق، مجیدی مدیرکل اوقاف، اسدی مدیرکل منابع طبیعی، کشاورز سرپرست شرکت شهرک های صنعتی استان قزوین نیز حضور داشتند.

انتهای پیام