شناسهٔ خبر: 74721731 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان هشدار داد

تهران- ایرنا- نائب رئیس شورای سیاسی حزب‌الله لبنان هشدار داد در صورت اجرای تصمیم خلع سلاح مقاومت، سونامی انسانی رخ خواهد داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شنبه شب ایرنا، «محمود قماطی» نائب رئیس شورای سیاسی حزب‌الله لبنان با اشاره به بی‌اطلاعی از طرح محرمانه ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله گفت: تحرکات مردمی به صورت خودجوش در حال انجام است و اگر تصمیم برای اجرای طرح خلع سلاح گرفته شود در آن صورت سونامی انسانی رخ خواهد داد.

وی افزود: ما تا کنون با تجاوزات اسرائیل بر اساس صبر استراتژیک رفتار کرده‌ایم، اگر جنگ با اسرائیل بر ما تحمیل شود، برای جنگ آماده‌ایم.

نائب رئیس شورای سیاسی حزب‌الله تصریح کرد: ما به سمت درگیری یا استفاده از سلاح در داخل و یا جنگ داخلی نخواهیم رفت.

در همین ارتباط شب گذشته مناطق مختلف پایتخت لبنان از جمله ضاحیه جنوبی شاهد برگزاری تظاهرات شبانه در واکنش به طرح خلع سلاح مقاومت بود.

طرفداران حزب الله با برگزاری تظاهرات موتوری، خودرویی و حضور مردمی در خیابان‌های بیروت، مخالفت خود را با طرح اسرائیلی - آمریکایی موسوم به انحصار سلاح در دست دولت واکنش نشان دادند.

«پل مرقص» وزیر اطلاع رسانی لبنان عصر جمعه از موافقت کابینه با طرح ارتش برای «انحصار سلاح در دست دولت» خبر داد.